U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

ZOEK IN ONS AANBOD

Te koop

Woonoppervlakte: 445 m² Perceeloppervlakte: 2 716 m²

BrasschaatVerkocht
Woonoppervlakte: 388 m² Perceeloppervlakte: 3 565 m²

BrasschaatVerkocht
Woonoppervlakte: 378 m² Perceeloppervlakte: 2 977 m²

SchotenVerkocht
Woonoppervlakte: 420 m² Perceeloppervlakte: 2 040 m²

SchildeVerkocht
Woonoppervlakte: 400 m² Perceeloppervlakte: 1 068 m²

BrasschaatVerkocht
Woonoppervlakte: 704 m² Perceeloppervlakte: 4 489 m²

BrechtVerkocht
Woonoppervlakte: 329 m² Perceeloppervlakte: 4 214 m²

SchildeVerkocht
Woonoppervlakte: 251 m² Perceeloppervlakte: 710 m²

HoogstratenVerkocht
Woonoppervlakte: 170 m² Perceeloppervlakte: 68 000 m²

KapellenVerkocht
 
Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf u in

Rodenburgh Immobiliën biedt exclusieve woningen en villa’s te koop aan in regio Noord-Antwerpen. Ons kantoor is gevestigd in Brasschaat. Hierdoor zitten we aan de bron en hebben we een ruim aanbod aan exclusief landgoed te koop. Zoekt u naar een tot de verbeelding sprekend domein dat te koop staat, of heeft u zelf een exclusieve villa te koop staan en wilt u begeleiding bij het verkoopproces? Wij reiken u graag de hand.

Exclusieve woningen te koop in Brasschaat en omgeving

De aankoop van een exclusieve villa is een grote stap. Ziet u een prachtig landgoed of domein te koop staan en wilt u graag professioneel advies om u bij te staan bij zo’n belangrijke beslissing? Wij staan voor u klaar. Rodenburgh Immobiliën werkt dag in dag uit met de meeste exclusieve woningen die te koop staan op de markt. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vakgebied beschikken we over een uitgebreide kennisdatabank die we met plezier inzetten bij uw zoektocht naar een exclusief domein of landgoed te koop.

Panden van topkwaliteit

Ieder exclusief landgoed of domein dat te koop staat binnen ons assortiment, is van de hoogste kwaliteit. Elke exclusieve villa die te koop wordt aangeboden, wordt door ons uitvoerig bezocht en onder de loep genomen. Stel ons daarom met een gerust hart al uw vragen.

Dé referentie in luxueuze immo

Jawel, we durven onszelf zo te noemen. Onze jarenlange ervaring met exclusieve woningen te koop zorgt voor een diep verankerde kennis van de vastgoedmarkt. Wanneer u bij ons een pand aankoopt, bent u zeker van de beste kwaliteit. Ons aanbod bevat dan ook stuk voor stuk exclusieve woningen te koop. De succesvolle deals die worden gesloten, zijn de bekroning op ons werk.

Ontdek onze ervaring met hippisch vastgoed

Naast villa’s, bieden we ook exclusief landgoed te koop aan dat voorzien is van stallen. Zo bieden we een platform aan voor iedere paardenliefhebber die op zoek is naar een domein om zijn dieren de geschikte thuis te bieden. Een villa met enkel stallen of een landgoed uitgerust met alle mogelijk voorzieningen. Wat u ook zoekt, wij vinden het voor u!

Doe beroep op onze service op maat

Heeft u een exclusief landgoed dat u graag van de hand wilt doen? Of bent u op zoek naar dergelijk exclusief landgoed dat te koop staat? Beide partijen zijn van harte welkom. Met onze persoonlijke aanpak garanderen we een vlotte en eerlijke dienstverlening met als streefdoel het perfecte pand te vinden voor onze klanten. Denkt u eraan om vastgoed te kopen of verkopen in Noord-Antwerpen (7)? Stuur ons een mail via info@rodenburgh.be of contacteer ons telefonisch op het nummer +32 (0)3 653 30 03. We leren u graag beter kennen.

Terug naar boven
Sluit menu Rodenburgh Immobiliën