Onze diensten

Onze specialisten in exclusief vastgoed

Maak kennis met het team achter Rodenburgh Immobiliën.

Arthur, Susanne en Karen hechten enorm veel belang aan een persoonlijke aanpak en service.

Testimonials

"Bedankt voor de goede begeleiding en verkoop van het perceel bouwgrond in Brasschaat. Veel succes met alles!"

De heer Besteman, Verkoop grond, Brasschaat

"Ik wil jullie heel hartelijk danken voor jullie professionele aanpak en de snelle verkoop van mijn appartement. Mijn allerbeste wensen voor het hele team."

Mevrouw Kuijpers, Verkoop appartement, Schoten

"Wij hebben ons huis binnen de week verkocht via Arthur. Rodenburgh Immobiliën heeft een zeer professionele en aangename aanpak. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en rekening gehouden met onze agenda's. Wij zouden Arthur en zijn team ten zeerste adviseren, zowel als verkoop of aankoop makelaar. Nogmaals hartelijk bedankt voor de aangename samenwerking."

Familie Martens, Verkoop villa, Brasschaat

"Het team van Rodenburgh immo is wat ons betreft dé referentie om uw vastgoed te verkopen in Brasschaat en omstreken. De persoonlijke aanpak van Arthur, Susanne en Karen is vlot, professioneel en eerlijk. Kort samengevat: een echte aanrader om vastgoed te (ver)kopen!"

Familie Schulpen, Aankoop, Kapellen

"Arthur, ik wil je graag een compliment geven over de manier waarop je ons behandeld hebt tijdens het bezoek, professioneel en objectief, iets dat zeer positief afsteekt tegen een hoop andere ervaringen in de afgelopen tijd."

Kandidaat-kopers, Plaatsbezoek villa, Brasschaat

"Vorig jaar verkocht ik mijn woning te Brasschaat via Immo Rodenburgh. Ik werd steeds vriendelijk en attentvol geholpen in deze zenuwslopende periode. De verkoop verliep zeer correct. Iedereen die een pand heeft te verkopen, kan ik aanbevelen, dit te doen via bovengenoemde firma. Zaken doen langs deze weg is TOP."

Mevrouw De Witte, Verkoop woning, Brasschaat

"Rodenburgh Immobiliën ontvangt een beoordeling van 10/10 op Immoscoop:
Beste makelaarskantoor van Brasschaat en omstreken.
Persoonlijk zou ik altijd kiezen voor Rodenburgh Immobiliën! Aangename vlotte service, zeer vriendelijk, eerlijk, behulpzaam en geduldig. Gemotiveerd en enthousiast team!"

Immoscoop gebruiker, Aankoop villa, Schoten

"De verkoop van onze woning is zeer keurig verlopen. Ik kan Rodenburgh zeker aan iedereen aanraden die zijn woning wenst te verkopen. Naar mijn mening en ervaring de beste makelaar van Brasschaat en omstreken.
Ik wil bij deze nogmaals Arthur en zijn team bedanken om de verkoop zo netjes af te handelen."

Familie Vermeulen, Verkoop villa, Brasschaat

"Rodenburgh Immobiliën ontvangt een beoordeling van 9/10 op Immoscoop:
Professioneel, goede informatie, goede documentatie van het pand."

Immoscoop gebruiker, Aankoop villa, Brasschaat

"Het eerste contact met Arthur voelde al meteen vertrouwd.
Wanneer daarnaast, door de professionele aanpak, je huis dan ook nog eens op korte termijn verkocht wordt kom je maar tot één conclusie.  Een aanrader !
Een makelaar die er bovenop zit."

Familie Bekkers, Verkoop villa, Schoten

"Bij het kiezen van mijn makelaar stelde ik mij deze vragen; welke makelaar heeft toegang tot de juiste doelgroep, maakt optimaal gebruik van digitale communicatie, geeft steeds een persoonlijke en professionele opvolging en van wie zou ik het liefst mijn eigen huis kopen? Voor mij was er in Brasschaat maar één echt antwoord mogelijk: het team van Arthur en Susanne Rodenburg. "

Dhr Van der Knaap, Verkoop villa, Brasschaat

"Toezeggingen door Rodenburgh, worden stipt en zonder fout opgevolgd. Een in deze tijd zeldzame eigenschap van personen en bedrijven.
Rodenburgh onderscheidt zich hiermee, samen met nog vele andere competenties, in de makelaarswereld."

Familie de Jong, Verkoop villa, Brasschaat

"In de afgelopen jaren hebben wij al meerdere keren samengewerkt met Arthur Rodenburg en steeds naar volle tevredenheid.
Wij hebben zowel in een stijgende als een dalende vastgoedmarkt ervaren dat een goed advies met gedegen marktkennis van groot belang is!"

Familie Van der Zwaard, Verkoop villa, Brasschaat

"Arthur, nogmaals mijn dank voor de professionele wijze waarop je ons hielp ons huidige onderkomen
te verkopen. Klasse!  En precies zoals we je kennen en dat van je verwachten: doortastend, met
flair en op niveau."

Familie Willemse, Verkoop villa, Schilde

"Na de verhuizing van onze moeder terug naar Nederland was het een hele geruststelling dat de verkoop van de villa in Brasschaat in goede handen was.
Rodenburgh Makelaars hebben echt bewezen een full service makelaar te zijn; de dienstverlening ging veel verder dan alleen bezichtigingen."

Familie Bender, Verkoop villa, Brasschaat

"Bedankt voor alle hulp: wij vonden het bijzonder prettig werken met jullie! No nonsens, goed opvolgen, betrouwbaar => perfect!
Hopelijk kunnen we nog eens zaken doen!"

Familie Vermeer, Verkoop villa, Brasschaat