U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Luxe villa met zeer hoog afwerkingsniveau - 2310 Rijkevorsel

Omschrijving

Luxe villa met zeer hoog afwerkingsniveau

Exclusieve villa met dubbel bouwperceel, zwembad en carport.

Ruime en zeer luxe afgewerkte villa met royale tuin. Het terrein omvat twee bouwkavels, mogelijkheid tot splitsen is gebleven.

Gelijkvloers
Inkomhal met trap naar de verdieping, bureelruimte, toegang tot de living met TV kamer, opkamer en centrale zitkamer met open haard. Verbinding naar de ruime leefkeuken welke is voorzien van alle wenselijke toestellen en meer, waaronder een exclusief kookfornuis van Lacornue. Aansluitend aan de leefkeuken is er een overdekt terras met heaters.

Verdieping
Ruime mastersuite met dressing en privatieve badkamer, kinderkamer met eigen badkamer, nog twee kinderkamers met eigen sanitair en beiden een toegang tot een zolderkamer (studeerkamer). Separaat nachttoilet en een zeer praktische waskamer met aansluitingen voor wasmachine en droger.

Tweede verdieping
Volwaardig afgewerkte verdieping met logeerkamer, studeerkamer en hobbyruimte.

Kelder
De villa is volledig onderkelderd en hierin bevinden zich een technische ruimte, waskamer met linnenkamer en diverse voorzieningen, een fitnessruimte alsook een biljartkamer. De kelder heeft volwaardige hoogte, is geïsoleerd en verwarmd en kan dus worden gezien als volwaardige leefruimtes.

Bijzonderheden
Zeer hoogwaardige afwerking met gebruik van duurzame materialen waaronder parketvloeren, kloostervloeren, gegoten betontrappen, luxe afgewerkte badkamers. Zeer compleet uitgeruste keuken.
Volledig ingerichte kelder " te renoveren" door waterschade dient de kelder gerenoveerd te worden, dit wordt in deze waardebepaling beschouwd als reeds uitgevoerd, dus de voorziene prijs is bij een situatie met de kelder in goede staat.

Aangelegde tuin met meerdere terrassen, verwarmd zwembad, poolhouse, vrijstaande carport met berging ( eiken bijgebouw).
Tuin is omheind, voorzien van beregening, verlichting en automatische poort.


PRIJSSTELLING
De rekenkundige waarde situeert zich rond 2 miljoen euro, afhankelijk van een aantal variabelen, doch is de realistische rekenkundige waarde ca. 1.925.000,-
Aangezien het een zeer luxe villa betreft is en wellicht één van de meest exclusieve van de omgeving, zal de marktwaarde waarschijnlijk lager uitkomen. Zodoende bekijken wij ook de referentie-objecten en verkochte eigendommen in de omgeving.
De mogelijkheid het tweede kavel apart te verkopen als aparte bouwgrond zal een prijsdrukkend effect hebben op de villa, welke de meerwaarde van het tweede kavel teniet doet. Verkopen in één geheel is wat ons betreft de voorkeur.---
Postadres(sen): Koekhoven 22, 2310 Rijkevorsel
Gemeente: Rijkevorsel
Kadastrale afdeling: RIJKEVORSEL 1 AFD
Kadastrale sectie: H
Perceel: 0313/00F000
Capakey: 13037H0313/00F000
Oppervlakte perceel: 1554.04m2

Postadres(sen): Niet gekend
Gemeente: Rijkevorsel
Kadastrale afdeling: RIJKEVORSEL 1 AFD
Kadastrale sectie: H
Perceel: 0313/00E000
Capakey: 13037H0313/00E000
Oppervlakte perceel: 1410.70m2


Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Rodenburgh Immobiliën