Manoir villa te koop

Bent u op zoek naar een villa in Brasschaat en omgeving? Immobiliënkantoor Rodenburgh is gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van exclusief vastgoed in de omgeving van Brasschaat, Schilde, ’s-Gravenwezel, Kapellen, Schoten, Brecht en Hoogstraten. Bij ons vindt u gegarandeerd een mooi en exclusief aanbod van luxe villa’s in de unieke manoir stijl. 


Luxe villa in manoir stijl

In Frankrijk ziet u veel woningen en villa’s die zijn gebouwd in de zogeheten manoir stijl. Deze karakteristieke en exclusieve bouwstijl vindt zijn oorsprong in Frankrijk, maar is ook in België zeer gewild. Een manoir villa is veelal voorzien van hoge plafonds, schouwen van marmer, sierlijke ornamenten en houten vloeren. Van buiten ziet de manoir villa er vaak hoog en statig uit, maar tegelijkertijd ademt het sfeer en eigenheid uit. Iedere manoir villa heeft namelijk iets eigens of unieks: de architect van de desbetreffende manoir villa heeft een eigen stempel gedrukt op de stijl van de woning. 
 

Villa met zwembad en poolhouse

In het aanbod van luxe en exclusieve immo’s van Rodenburgh Immobiliën vindt u bovendien ook enkele manoir villa’s die zijn voorzien van een buitenzwembad. Zo kunt u een duik nemen wanneer het u uitkomt. Neemt u ’s ochtends bij het krieken van de dag een duik in het water of wilt u ’s avonds de dag afsluiten in uw eigen zwembad. In veel gevallen is er ook een poolhouse aanwezig waar u zich gemakkelijk kunt omkleden en waar u de attributen voor het zwembad kunt opslaan. Wilt u liever een manoir villa die is voorzien van een jacuzzi of binnenzwembad? Ook dat is mogelijk! Geef uw wensen aan ons door en wij zoeken in ons bestand een immo die volledig aansluit op uw wensen en behoeften!
 

Het immokantoor van Antwerpen Noord 

Een nieuwe woning kopen: het is een van de meest ingrijpende en belangrijkste beslissingen in uw leven. Bij zulke aankopen wilt u goed geadviseerd worden en heeft u behoefte aan iemand die verstand van zaken heeft. Schakel daarom de makelaars van Rodenburgh Immobiliën in! Bij de aankoop van het huis van uw dromen kunt u rekenen op een persoonlijke service en deskundige begeleiding. Als makelaarskantoor bieden wij u de meest exclusieve villa’s aan in plaatsen als Brasschaat, Schilde, ’s-Gravenwezel, Kapellen, Schoten, Brecht en Hoogstraten.
 

Vraag het uw makelaar in Noord Antwerpen

Heeft u interesse in het kopen van een villa met een manoir stijl bij Rodenburgh Immobiliën? Bekijk op onze website het actuele aanbod met villa’s en immo’s. Wilt u direct spreken met een van onze makelaars, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen u een selectie met manoir villa’s tonen die aansluiten bij uw woonwensen. Graag tot ziens!

 

Kennismaken? Maak nu een afspraak

Komt u een keer langs?