Makelaars in Noord België

Zoekt u een makelaar omdat u een woning wilt aankopen of wilt verkopen? Wendt u zich tot makelaarskantoor Rodenburgh Immobiliën. Bij ons kantoor werken ervaren makelaars die u bijstaan met een goede service en deskundig advies! Wij hebben in onze portefeuille het meest exclusieve aanbod van woningen en villa’s. 


Luxe appartementen en unieke percelen
 

Zoekt u een nieuwe woning maar wilt u niet wonen in een vrijstaande woning of een grote villa? Kies voor een uniek perceel of kies voor een koopappartement! Bij immobiliënkantoor Rodenburgh vindt u een grote verscheidenheid aan ruime koopappartementen die zijn gelegen op de bovenste verdieping van een flat of appartementencomplex. Deze appartementen zijn zeer ruim en voorzien van veel luxe. Soms hebben deze woningen zelfs de beschikking over een eigen dakterras.
 

Karaktervolle villa’s als manoir villa’s of cottage villa’s 

Houdt u van de stijl van Franse woningen, de zogenaamde manoir cottages? Deze karakteristieke en exclusieve bouwstijl vindt zijn oorsprong in Frankrijk, maar duiken ook op aan de Vlaamse kust en in de omgeving van Noord Antwerpen. Een manoir villa is veelal voorzien van hoge plafonds, schouwen van marmer, sierlijke ornamenten en houten vloeren. Daarnaast ziet u in de regio veel villa’s in cottagestijl of Engelse landhuisstijl. Deze villa’s zijn gebouwd met aandacht voor vakmanschap en handwerk en ze hebben een romantisch karakter. Bij Rodenburgh Immobiliën ziet u veel karaktervolle villa’s zoals manoir villa’s en cottage villa’s.
 

Makelaarskantoor in Noord België    

Rodenburgh Immobiliën is hét makelaarskantoor van Noord België. Wij bieden de meest exclusieve villa’s aan in plaatsen als Schilde, ’s-Gravenwezel, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Brecht en Hoogstraten. Bij de aankoop van uw droomwoning kunt u rekenen op een goede persoonlijke service en deskundige begeleiding! Onze makelaars hebben jarenlange ervaring en hebben in hun werkzaamheden oog voor uw wensen en ideeën. 
 

Vraag ons naar de oneindige mogelijkheden

Interesse in het kopen van een immo of woning bij Rodenburgh Immobiliën? Bekijk op onze website het actuele aanbod. Wilt u direct spreken met een van onze makelaars, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen u een selectie van immo’s tonen die aansluiten bij uw woonwensen.

Kennismaken? Maak nu een afspraak

Komt u een keer langs?