Luxe penthouses in Noord België

Een penthouse of dakappartement kopen? In Noord België vindt u een verscheidenheid aan penthouses. Deze appartementen zijn zeer ruim en voorzien van veel luxe. Soms hebben deze appartementen zelfs de beschikking over een eigen dakterras. Immobiliënkantoor Rodenburgh heeft een mooi vastgoedaanbod van luxe penthouses: deze zullen ongetwijfeld aan uw wensen voldoen! 


Ruime koopappartementen

Zoekt u een nieuwe woning, maar wilt u niet wonen in een vrijstaande woning of een grote villa? Kies dan voor een koopappartement! Bij immobiliënkantoor Rodenburgh vindt u een grote verscheidenheid aan ruime koopappartementen die zijn gelegen op de bovenste verdieping van een flat of appartementencomplex.
 

Luxe appartementen met dakterras    

Een penthouse is altijd gelegen op de bovenste verdieping of etage van een appartementencomplex. Door deze hoge ligging, heeft u een mooi uitzicht: u kunt ver over de stad uitkijken en u ervaart een gevoel van vrijheid. Bovendien heeft een dakappartement vaak de beschikking over een eigen dakterras: hier kunt u uw zitmeubelen plaatsen en soms is het zelfs mogelijk om hier een zwembad aan te leggen. Dit zorgt ervoor dat u graag in uw appartement verblijft!
 

Vraag het uw makelaar in Noord Antwerpen

Een nieuwe woning kopen: voor veel mensen is het een van de meest belangrijke en grootste aankopen in hun leven. U wilt zo’n belangrijke beslissing natuurlijk weloverwogen maken en u wilt zeker zijn van uw keuze. Kies daarom voor immobiliënkantoor Rodenburgh! Bij de aankoop van uw droomhuis zullen wij u bijstaan met persoonlijke service en deskundige begeleiding. Als makelaarskantoor bieden wij u de meest exclusieve immo’s in Noord België en met name in Noord Antwerpen. Denk bijvoorbeeld aan de plaatsen Schilde, ’s-Gravenwezel, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Brecht en Hoogstraten.
 

Vraag ons naar de oneindige mogelijkheden

Interesse in het kopen van een penthouse bij Rodenburgh Immobiliën? Bekijk op onze website het actuele aanbod van beschikbare immo’s. Wilt u direct spreken met een van onze makelaars, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen u een selectie met penthouses tonen die aansluiten bij uw woonwensen.

 

Kennismaken? Maak nu een afspraak

Komt u een keer langs?