Luxe immo te koop in Noord-Antwerpen

Wilt u in Noord-Antwerpen wonen en bent u op zoek naar een luxe immo die volledig voldoet aan uw wensen en verwachtingen? Bij makelaarskantoor Rodenburgh Immobilien vindt u zeker de woning van uw dromen! Wij hebben een verscheidenheid aan luxe immo in Antwerpen in ons bestand: van luxe vrijstaande villa’s tot statige herenhuizen en van gunstig gelegen penthouses tot exclusieve landgoederen.


Immo met zwembad binnen of buiten

Zoekt u een luxe immo in Noord-Antwerpen, maar moet deze wel beschikken over een zwembad? In ons vastgoedaanbod hebben we diverse woningen die beschikken over een zwembad binnen of een zwembad buiten. Sommige woningen hebben zelfs de beschikking over een binnenbad én buitenbad! Met een eigen zwembad bepaalt u zelf wanneer u een duik neemt: doet u dit iedere ochtend voor u naar het werk gaat, of gaat u liever ’s avonds na een lange dag ontspannen in het water? Aan u de keuze! 
 

Exclusieve immo in een rustige omgeving met parktuin

Het aanbod van immobiliënkantoor Rodenburgh bevat veel luxe en exclusieve immo die een gunstige ligging hebben in een rustieke omgeving. Deze woningen zijn vrijstaand en hebben de beschikking over een grote tuin of parktuin. De parktuinen zijn voorzien van vijvers en zwemvijvers, gazons, wandelpaden, natuurlijke vormen, prieeltjes en andere bijzondere ornamenten. In deze parktuin komt u door de gunstige ligging helemaal tot rust!
 

Het Immokantoor in Noord-Antwerpen

Een van de meest ingrijpende en belangrijke gebeurtenissen in uw leven: het kopen van een nieuwe woning. Doet u zo’n grote en belangrijke aankoop, dan wilt u zeker zijn van degelijk en goed advies. U wilt advies van iemand die verstand van zaken heeft en u goed kan begeleiden bij uw aankoop. Kies daarom voor immobiliënkantoor Rodenburgh! Bij de aankoop van uw droomhuis zullen wij u bijstaan met persoonlijke service en deskundige begeleiding. Als makelaarskantoor bieden wij u de meest exclusieve immo in Noord-Antwerpen, in plaatsen als Schoten, Brasschaat, Schilde, ’s-Gravenwezel, Kapellen, Brecht en Hoogstraten.
 

Vraag het uw makelaar in Noord Antwerpen

Heeft u interesse in het kopen van een villa bij Rodenburgh Immobiliën? Bekijk op onze website het actuele aanbod met villa’s en immo in Antwerpen. Wilt u direct spreken met een van onze makelaars, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen u een selectie immo tonen die aansluiten bij uw woonwensen.

 

Kennismaken? Maak nu een afspraak

Komt u een keer langs?