Luxe immo te koop in Brasschaat

Een nieuwe woning kopen in Brasschaat en omgeving? Dan zit u bij Rodenburgh Immobiliën goed! De makelaars van ons makelaarskantoor kunnen u uitermate goed adviseren bij de aankoop van uw woning en zij kunnen u een mooi aanbod van luxe immo tonen. Zo hebben wij een aanbod van vrijstaande villa’s, statige herenhuizen, gunstig gelegen penthouses en exclusieve landgoederen. Allen in de omgeving van Brasschaat.


Ruime karaktervolle villa’s

Zoekt u een ruime en karaktervolle villa? Bij Rodenburgh Immobiliën vindt u ruim opgezette woningen die voorzien zijn van diverse extra’s. Zo hebben we woningen die beschikken over een kantoorruimte of praktijkruimte, fitnessruimte, inpandige garage en meer. Deze woningen beschikken tevens over een sfeerrijk karakter: de woningen zijn dan wel heel ruim en groots opgezet, maar hebben toch een knus en sfeervol karakter weten te behouden. Dit ziet u niet alleen terug in de indeling van de ruimtes, maar ook in de bouwstijl, zoals villa’s voorzien van de manoir stijl.
 

Immo in een rustige omgeving met privé zwembad

Naast karakteristieke ruim opgezette villa’s beschikken we ook over immo die een gunstige ligging hebben in een rustige en serene omgeving. Deze woningen zijn vrijstaand en hebben de beschikking over een grote tuin of parktuin. Deze tuinen zijn voorzien van gazons, wandelpaden, natuurlijke vormen, prieeltjes en zelfs zwembaden. Ziet u het al helemaal voor u: een privé zwembad waarin u en duik kunt nemen wanneer het u uitkomt? Een zwembad binnen of buiten staat garant voor urenlang plezier en ontspanning. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw gasten. 
 

Immo Brasschaat

Rodenburgh Immobiliën is hét makelaarskantoor van Noord Antwerpen. Naast Brasschaat bieden wij u de meest exclusieve immo aan in plaatsen als Antwerpen, Schilde, ’s-Gravenwezel, Kapellen, Schoten, Brecht en Hoogstraten. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren bij de aankoop van een woning: ook kunt u bij ons terecht voor de verkoop van uw immobiliën. Graag maken we met u een afspraak voor een vrijblijvend en gratis waardeadvies voor uw woning!
 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u interesse in een villa van Rodenburgh Immobiliën? Op onze site kunt u het actuele aanbod bekijken van woningen in Brasschaat! U kunt uiteraard ook vrijblijvend contact opnemen met onze makelaars! Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen u een selectie immo tonen die aansluiten bij uw woonwensen!

 

Kennismaken? Maak nu een afspraak

Komt u een keer langs?