Exclusieve villa’s met parktuin

Wilt u een nieuwe villa kopen? De aankoop van een huis is een van de grootste en belangrijkste aankopen in uw leven. U wilt dan weloverwogen uw keuze kunnen maken. De makelaars van immobiliënkantoor Rodenburgh zijn gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van exclusief vastgoed in de omgeving van Brasschaat, Schilde, ’s-Gravenwezel, Kapellen, Schoten, Brecht en Hoogstraten. Bij de aankoop van het huis van uw dromen kunt u rekenen op een persoonlijke service en deskundige begeleiding.


Luxe villa’s in een rustige omgeving

Makelaarskantoor Rodenburgh Immobiliën in Brasschaat beschikt over een uitgebreid en bijzonder aanbod van exclusieve en luxe woningen. Veel van deze luxe villa’s zijn gelegen in een rustieke en serene omgeving. In deze omgeving komt u zeker tot rust en ervaart u het gevoel van vrijheid! Veel van deze villa’s beschikken bovendien over een grote tuin of parktuin, inclusief gazons, wandelpaden, natuurlijke vormen, prieeltjes en zelfs zwembaden.
 

Karaktervolle immo’s in Noord België

Zoekt u een nieuwe woning die niet standaard is of één uit duizenden? Bij Rodenburgh Immobiliën vindt u karaktervolle immo’s in Noord België die uniek én karaktervol zijn. Deze woningen zijn bijvoorbeeld gemaakt met aandacht voor vakmanschap en handwerk en ze hebben een romantisch karakter. Wat denkt u bijvoorbeeld van onze cottage villa’s? Deze bijzondere villa’s zijn geïnspireerd op de cottagewoningen in Engeland. Ook hebben we villa’s in de manoir stijl. Deze karakteristieke en exclusieve bouwstijl vindt zijn oorsprong in Frankrijk, maar is ook in België zeer gewild. 
 

Het immokantoor van Noord België 

Rodenburgh Immobiliën is hét makelaarskantoor van Noord België. Naast Brasschaat bieden wij u de meest exclusieve villa’s in plaatsen als Antwerpen, Schilde, ’s-Gravenwezel, Kapellen, Schoten, Brecht en Hoogstraten. Bij de aankoop van het huis van uw dromen kunt u rekenen op een persoonlijke service en deskundige begeleiding. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring en hebben in hun werkzaamheden oog voor uw wensen en ideeën. 
 

Vraag het uw makelaar in Noord Antwerpen

Bent u geïnteresseerd in een woning van Rodenburgh Immobiliën? Bekijk op onze website het actuele aanbod met villa’s en immo’s. Wilt u direct contact met een van onze makelaars? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen u een selectie met villa’s tonen die aansluiten bij uw woonwensen. Graag tot ziens!

 

Kennismaken? Maak nu een afspraak

Komt u een keer langs?