U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

ZOEK IN ONS AANBOD

Huis met stallen te koop in Vlaanderen en Nederland

 
Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf u in

Bij ons kunt u ook terecht wanneer u op zoek bent naar een huis met stallen te koop. Sinds maart 2021 werkt Rodenburgh Immobiliën uit Brasschaat, samen met onze Nederlandse collega’s van Santvoort Landelijk Wonen. Door de handen in elkaar te slaan, wordt onze portefeuille van hippisch vastgoed te koop aanzienlijk groter, waardoor we u nog beter kunnen helpen. In het verleden werkten we reeds samen, maar de oprichting van ons nieuwe concept Luxury Equistration Properties is uniek binnen de vastgoedwereld. Dit zowel in België als Nederland!

Vind het huis met stallen van uw dromen te koop

Dankzij de samenwerking met Van Santvoort, breiden we ons aanbod van hippisch vastgoed te koop gevoelig uit. Dit is goed nieuws voor elke paardenliefhebber die op zoek is naar een villa met paardenstallen die te koop staat. Zowel wij als onze Nederlandse collega’s krijgen regelmatig de vraag of we een grensoverschrijdend huis met stallen te koop aanbieden. Vroeger moesten we de klant dan teleurstellen, terwijl we nu kunnen putten uit een veel groter assortiment en zo nog meer kopers aan hun droomhuis kunnen helpen.

Wij gaan samen met u de uitdaging aan

Iedereen die een huis met stallen te koop zoekt in Brasschaat en ruime omgeving, weet dat het een hele uitdaging kan zijn om dergelijk hippisch vastgoed te koop te vinden. Deze eigendommen zijn uniek en net daarom ook bijzonder gegeerd. Wij kunnen de stress en de zoektermijn aanzienlijk verminderen, waardoor u sneller kunt genieten van uw villa met de ideale hoeveelheid stallen te koop. De uitbreiding naar Nederland brengt heel wat perspectieven, die u als klant alleen maar ten goede komen.

Passie voor het vak

Net zoals luxe vastgoed onze passie is, zijn paarden dat voor u. Als klant op zoek naar een huis met stallen dat te koop staat, wilt u enkel het beste voor uzelf en uw dieren. Door ons specifiek te richten op de markt van hippisch vastgoed dat te koop staat, kunnen we een uitermate hoge kwaliteit aanbieden. Iedere villa met stallen te koop in de omgeving van Noord-Antwerpen en Nederland, wordt door ons zorgvuldig onder de loep genomen. Pas wanneer hij voldoet aan de kwaliteitsnormen die we hanteren, wordt de villa met paardenstallen te koop opgenomen in ons gamma.

Bij ons ontvangt u hulp op maat

Een villa met paardenstallen te koop is het genot van iedere paardenliefhebber. Een villa met paardenstallen én met voldoende grond te koop, is het summum. Dat zijn precies de eigendommen waar we naar op zoek zijn. Potentiële verkopers (7) van hippisch vastgoed zijn bij ons dan ook van harte welkom. We gaan steeds op zoek naar de beste deal voor iedere partij. De verkoper die zijn huis met stallen te koop aanbiedt wil deze met een gerust hart overlaten aan iemand met dezelfde passie voor het vak. De nieuwe eigenaar wil op zijn beurt het perfecte hippisch vastgoed vinden dat te koop wordt aangeboden.  

Vraag ons om raad

Kijkt u al even uit naar een huis met stallen te koop, maar hebt u nog niet gevonden wat u zocht? Of hebt u een fantastische villa met paardenstallen die u graag te koop wilt aanbieden? Mail ons via  info@rodenburgh.be of bel ons op het nummer +32 (0)3 653 30 03.

Terug naar boven
Sluit menu Rodenburgh Immobiliën