U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
Het team

Wat kan Rodenburgh voor u betekenen? 

Wij zijn u graag van dienst als adviseur en partner bij één van de belangrijkste beslissingen in uw leven;
de aankoop of verkoop van uw droomwoning!

Van bouwgrond op toplocatie tot volledig afgewerkte villa, wij kunnen u zeker verder helpen. Ons aanbod omvat bouwgronden, villa's, landhuizen en appartementen in de regio Noord Antwerpen, in het bijzonder Brasschaat, Kapellen, Schoten, Schilde en 's Gravenwezel.

Als kleinschalig kantoor staan persoonlijke aandacht en service zeer hoog in het vaandel.
Onze visie is dat de koper niet alleen op zoek moet naar het ideale vastgoed maar het vastgoed óók op zoek moet naar de ideale koper. Graag helpen wij u bij het vinden van uw droomhuis of het vinden van uw ideale koper.

Wij nemen graag de tijd voor u!

Verkoop

U bent eigenaar van een exclusief eigendom en u verlangt een gepaste aanpak bij de verkoop ervan? U wenst een aanpak met de juiste uitstraling, de juiste toon en de juiste kwalitatieve dienstverlening?
Kom dan eens met ons praten. Wij doen ons uiterste best om echt het verschil te maken tussen 'zomaar een makelaar' en 'de juiste makelaar'!
Wanneer u kiest voor een samenwerking met Rodenburgh Immobiliën stellen wij in nauw overleg een passende strategie en plan van aanpak op. Dankzij de extra aandacht die wij besteden aan presentatie en informatie kunnen wij uw eigendom optimaal in de kijker plaatsen.

Afspraak maken

Aankoop

Bij de aankoop van het huis van uw dromen kunt u rekenen op een persoonlijke service en deskundige begeleiding. We adviseren u over de verschillende aspecten en begeleiden bij juridische vraagstukken. Een betrouwbare service als u een woning, appartement of villa wilt kopen en zeker wilt zijn dat het goed is geregeld.

Afspraak maken

Waardebepaling

Overweegt u om uw eigendom te verkopen? En wenst u een realistisch waarde advies? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende en gratis waardebepaling. 

Afspraak maken

Discrete verkoop

Naast het brede aanbod van prachtige eigendommen welke u vindt op onze website hebben wij ook steeds een selectie exclusieve eigendommen welke niet online worden getoond. Indien u actief zoekt naar een dergelijk eigendom neem dan zeker contact met ons. Zodoende kunnen wij proberen de match te maken. Bezorg ons uw woonwensen. Of plan een persoonlijke afspraak met Arthur Rodenburg.

Terug naar boven
Sluit menu Rodenburgh Immobiliën