Cottage villa’s te koop in België

Zoekt u uw nieuwe droomwoning? Immobiliënkantoor Rodenburgh is gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van exclusief vastgoed in de omgeving van Brasschaat, Schilde, ’s-Gravenwezel, Kapellen, Schoten, Brecht en Hoogstraten. Bij ons vindt u gegarandeerd een mooi en exclusief aanbod van bijzondere immo’s, zoals luxe cottage villa’s. Deze exclusieve en karakteristieke woningen zullen zeker aan uw wensen voldoen!


Luxe cottage villa

Houdt u van de stijl van Engelse cottages? Deze bouwstijl is niet alleen in Engeland heel populair: ook in België zijn cottage villa’s zeer gewild. De karakteristieke cottagestijl of Engelse landhuisstijl is ontstaan in de negentiende eeuw in Engeland. Deze Anglo-Normandische cottagestijl ziet u veel aan de Vlaamse kust opduiken, maar ook in het gebied van Noord Antwerpen vindt u veel luxe cottage villa’s. De villa’s zijn gebouwd met aandacht voor vakmanschap en handwerk en ze hebben een romantisch karakter. 
 

Villa met zwembad en poolhouse

In het aanbod van luxe en exclusieve immo’s van Rodenburgh Immobiliën vindt u ook enkele cottage villa’s die zijn voorzien van een buitenzwembad of verwarmd bad. Zo kunt u een duik nemen wanneer het u uitkomt. In veel gevallen is er ook een poolhouse aanwezig: naast dat het poolhouse een handige opslagruimte biedt voor uw zwembadspullen en –attributen, kunt u er zich ook op uw gemak omkleden. Wilt u liever een cottage villa die is voorzien van een binnenzwembad of jacuzzi? Ook dat is mogelijk! Geef uw wensen aan ons door en wij zoeken in ons bestand een immo die volledig aansluit op uw wensen!
 

Het immokantoor van Antwerpen Noord 

Een nieuwe woning kopen: het is voor veel mensen een van de belangrijkste en grootste stappen in hun leven. U wilt zo’n belangrijke beslissing natuurlijk weloverwogen maken en u wilt zeker zijn van uw keuze. Kies daarom voor immobiliënkantoor Rodenburgh! Bij de aankoop van uw droomhuis zullen wij u bijstaan met persoonlijke service en deskundige begeleiding. Als makelaarskantoor bieden wij u de meest exclusieve immo’s in Noord Antwerpen, zoals in de plaatsen Schilde, ’s-Gravenwezel, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Brecht, Hoogstraten.
 

Vraag het uw makelaar in Noord Antwerpen

Heeft u interesse in het kopen van een villa met een cottagestijl bij Rodenburgh Immobiliën? Bekijk op onze website het actuele aanbod met villa’s en immo’s. Wilt u direct contact met een van onze makelaars? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen u een selectie met cottagevilla’s tonen die aansluiten bij uw woonwensen.

 

Kennismaken? Maak nu een afspraak

Komt u een keer langs?