U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2930 Brasschaat

Omschrijving

Royale villa met inpandig zwembad op toplocatie

Deze ruime villa met inpandig zwembad, garages en bureelruimte biedt u vele mogelijkheden en dit gelegen op een toplocatie aan de Voshollei te Brasschaat. De villa werd gebouwd eind jaren '80, is goed onderhouden doch behoeft een cosmetische renovatie.

Indeling
U betreedt de villa middels een ruime inkomhal met trap naar de verdieping en toegang tot de diverse woon- en leefruimtes. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een ruim bureel met kitchenette en toilet, zeer ruime woonkamer met open haard en aansluitende eetkamer met een verbinding naar de ruime keuken. Vanuit de keuken toegang tot de dienstinkom en aansluitende wasplaats of bijkeuken.

Garages
De inpandige garage biedt ruimte voor twee wagens en heeft aansluitend een tuinberging of fietsenberging met aparte inkomdeur.

Zwembad en wellness
Direct toegankelijk vanuit de leefruimte biedt het zwembadgedeelte van deze villa u bijzonder veel mogelijkheden. Als belangrijkste element omvat het een inpandig zwembad van 10 op 5 meter, een ruimte voor fitness of ontspanning, alsook een gedeelte met sauna, hammam en sanitaire voorzieningen. Er is zowel aan de voorzijde als aan de tuinkant contact met de tuin en toegang tot de terrassen.

Verdieping
Op de verdieping wordt u verrast door de zeer ruime nachthal met ontspanningsruimte, de mastersuite omvat een slaapkamer met dressingkamer en privatieve badkamer, een tweede ruime slaapkamer met eigen badkamer, een derde eveneens ruime kamer ook met eigen badkamer en aansluitende vierde slaapkamer. Tevens nog een tweetal bergruimtes / zolderruimtes.

Tuin en buitenruimtes
De villa is gelegen op een ruim perceel en werd centraal gepositioneerd. Zodoende geniet men uit alle vertrekken van de woning van een groen uitzicht en privacy. Meerdere ruime terrassen geven u alle gelegenheid om van uw tuin en huis te genieten.

Bijzonderheden
Deze ruime villa werd gebouwd met kwaliteitsvolle materialen en goed onderhouden. Gelet op de leeftijd van de woning is een renovatie of vernieuwing wel te voorzien door de nieuwe eigenaars. De ruime leefruimtes, praktische indeling en zeer groot bewoonbaar oppervlakte bieden vele mogelijkheden!

Meer inlichtingen via ons kantoor.


Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Rodenburgh Immobiliën