Overzicht woningen & appartementen te huur

Exclusieve woningen, appartementen en villa’s te huur in regio Brasschaat

Immobiliënkantoor Rodenburgh staat voor exclusief vastgoed in de regio van Brasschaat. In ons vastgoed aanbod vindt u diverse soorten woningen, villa's en appartementen welke wij u te huur kunnen aanbieden. 
 

Persoonlijk advies bij het huren van uw woning, villa of appartement. 

Bij de huur van het huis van uw dromen kunt u rekenen op een persoonlijke service en deskundige begeleiding. We adviseren u over de verschillende aspecten en begeleiden bij juridische vraagstukken. Een betrouwbare service als u een woning, appartement of villa wilt huren en zeker wilt weten dat het goed is geregeld.

Bekijk onderstaand ons aanbod woningen, villa´s en appartementen welke wij u te huur kunnen aanbieden in de regio Brasschaat, Schoten, Kapellen, Schilde, ´s-Gravenwezel en stel ons vrijblijvend uw vragen.

 • Zeer ruime en luxe afgewerkte woning met garage op ca. 800 m² Nieuw

  Zeer ruime en luxe afgewerkte woning met garage op ca. 800 m²

  Miksebeekstraat 86 , 2930 Brasschaat

  Huurprijs:
  € 1.895,-

  Zeer ruime en luxe afgewerkte woning met garage, stenen berging en aangelegde tuin, gelegen op een perceel van ca. 800m2 in nabijheid van alle uitvalwegen. In 2007 is dit eigendom op uiterst smaakvolle wijze v...

 • Landelijk gelegen vrijstaande villa Nieuw

  Landelijk gelegen vrijstaande villa

  Princeven 3 , 2320 Hoogstraten

  Huurprijs:
  € 1.300,-


  Deze ruime villa is gelegen te midden van de weilanden doch nabij het centrum van Hoogstraten. Het eigendom heeft een perceel van ca. 2.300 m² en wordt omgeven door weilanden welke worden benut voor paarden e...