U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2900 Schoten

Omschrijving

Luxe villa met praktijkruimtes op gunstige locatie

Deze ruime en luxe afgewerkte villa is een ideale woning voor de combinatie wonen en werken!
Het eigendom bestaat uit een comfortabele villa en een apart gedeelte met praktijkruimtes voor vrij beroep.

Indeling privé woning

U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet en toegang tot een bergruimte of wasplaats. Vervolgens bereikt u de centrale hal, toegang tot de half open keuken welke is ingericht met een maatwerk keuken voorzien van inbouwapparatuur. Aansluitend bevindt zich de ruime woonkamer met zicht op de tuin en toegang tot de terrassen. De woonkamer is voorzien van een parketvloer en heeft een open haard.

1e Verdieping
De ruime nachthal biedt ruimte aan een bureel of studeerhoek, ruime logeerkamer met eigen badkamer en een royale mastersuite bestaande uit een dressingkamer, badkamer en slaapkamer.

2e Verdieping
Middels een vaste trap bereikt u de tweede verdieping met een polyvalente ruimte, een derde en vierde slaapkamer, beiden met een eigen badkamer.

Praktijkruimtes of burelen
Via een aparte inkomhal bereikt u de praktijk of bureelruimtes op de verschillende verdiepingen.
Gelijkvloers is er een inkomhal met wachtruimte en toiletten, gang naar de verschillende praktijkruimtes en bijkomend woongedeelte.
Via een separate trap bereikt u de 1e verdieping met opnieuw verschillende burelen of praktijkruimtes met aansluitingen en/of sanitair.
Ook de 2e verdieping is volledig ingericht en voorzien als bruikbare ruimte.

Tuin en buitenruimtes
De villa is gelegen op een ruim perceel met een prachtig aangelegde tuin voorzien van een bijgebouw, een verwarmd zwembad en meerdere terrassen.

Bijzonderheden
Deze ruime villa werd in 2014 reeds grondig gerenoveerd en vergroot. De huidige indeling is zeer polyvalent te gebruiken en biedt u enorm veel mogelijkheden; voor een groot (samengesteld) gezin tot een ondernemend bedrijf of een groepspraktijk. In 2021 werd het eigendom nog eens bijkomend gerenoveerd en onderhouden.

Een unieke kans op een toplocatie!

Meer inlichtingen via ons kantoor.


Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Rodenburgh Immobiliën