U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2970 Schilde

Omschrijving

Design villa met inpandig zwembad en kantoor of praktijkruimte op rustige locatie

Deze prachtige villa biedt u veel luxe en comfort; een zwembad welke zowel inpandig als buiten is, ontspanningsruimte, kantoren of praktijkruimtes en ruime, lichte leefruimtes.

Indeling
U betreedt de villa middels de centrale inkomhal, deze is indrukwekkend dankzij een vide naar boven én naar de kelder, alsook een grote raampartij met veel lichtinval. De living heeft een panoramisch zicht naar de tuinen en geeft toegang tot de leefkeuken, de burelen alsook is er een doorgang naar het zwembadgedeelte. De ruime leefkeuken is voorzien van diverse inbouwtoestellen en heeft toegang tot tuin en terras. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken en aansluitende garage.

Garage
De inpandige garage biedt ruimte aan twee auto's en is voorzien van een automatische poort.

Burelen of praktijkruimtes
Zowel bereikbaar vanuit de woning, alsook voorzien van een aparte inkomdeur en toegang vanaf de straat, zijn er een tweetal bureelruimtes of praktijkruimtes. In deze villa is het combineren van wonen en werken dus perfect mogelijk!

Zwembad en wellness
Een unieke eigenschap van dit eigendom is het prachtige zwembad welke zowel inpandig als buiten is! U kunt heel het jaar rond binnen zwemmen en wanneer u wenst zwemt u ook naar buiten. Ook buiten geniet u dus van een zwembad met terras. Tevens is er bij het inpandige zwembad een sauna en hamam alsook sanitaire voorzieningen.

1e Verdieping
Via de nachthal bereiken wij de mastersuite bestaande uit een slaapkamer met dressinggedeelte en ruime privatieve badkamer. De naastgelegen slaapkamer dient heden als logeerkamer maar kan ook als bijkomende dressing worden voorzien. Nog drie ruime slaapkamers en een zesde slaapkamer of logeerkamer aan de voorzijde van de woning. Een tweede badkamer is eveneens aanwezig.

Kelder
De villa is grotendeels onderkelderd, vanuit de inkomhal bereikt u de kelder met ontspanningsruimte welke heden als fitness en hobbykamer in gebruik is. Deze ruimte is volledig afgewerkt en bruikbaar als bijkomende leefruimte. Tevens bergruimte voorzien. Een tweede kelder is voorzien als technische ruimte voor onder andere het zwembad alsook diverse bergruimtes.

Tuin en buitenruimtes
De villa is gelegen op een ruim perceel met achterliggende grond waarop diverse bomen staan en een fraai bosrijk uitzicht geven. De tuin is omheind, voorzien van een automatische poort en biedt voldoende parkeerplaatsen. De ruime terrassen geven u de mogelijkheid volop van uw tuin te genieten!

Bijzonderheden
Deze exclusieve villa werd gebouwd in 2015 en luxe afgewerkt. CV installatie op aardgas en hoogwaardige isolatie resulteren in een A-label van het EPC. De villa is eveneens uitgerust met zonnepanelen (63 stuks) alsook is er airconditioning in meerdere ruimtes. De verwarming van het zwembad kan zowel via een warmtepomp als via de CV op gas.
De villa is rustig gelegen, doch gunstig voor diverse uitvalswegen en voorzieningen.

Meer inlichtingen via ons kantoor.


Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Rodenburgh Immobiliën