Terug naar overzicht

NIEUW: Gerenoveerde Art-Deco villa

Deze villa is gelegen op een gunstige, centrale ligging in Brasschaat!

Deze stijlvolle woning werd gebouwd in 1934 en recentelijk gerenoveerd met gebruik van hoogwaardige materialen. 

Het eigendom beschikt over een ruime tuin met meerdere terrassen waaronder een gedeeltelijk overdekt terras. Achteraan bevindt zich een ruim tuinhuis welke dienst doet als berging/fietsberging.

Deze villa kenmerkt zich door de typische Art-Deco architectuur. De leefruimtes zijn bijzonder ingedeeld met een aangename lay-out. De recente renovatie werd gedaan met zeer hoogwaardige materialen en oog voor detail. Er dienen nog enkele kleine afwerkingen te worden uitgevoerd zoals schilderwerken.

Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op via kantoor 036533003 of info@rodenburgh.be.

Team Rodenburgh.Bekijk ook deze eigendommen in ons aanbod:

Miksebaan 244-3001 - Brasschaat

Miksebaan 244-3001 - Brasschaat

Het duplex appartement bevindt zich op de derde en vierde verdieping en werd recentelijk volledig gerenoveerd met gebruik van luxe materialen.

Sint-Jobsteenweg 32 - 's Gravenwezel

Sint-Jobsteenweg 32 - 's Gravenwezel

Deze stadsvilla werd in 1998 volledig gerenoveerd door Axel Vervoordt waarbij de authenticiteit van het eigendom werd gerespecteerd.

Ericalaan 5 - Brasschaat

Ericalaan 5 - Brasschaat

De villa is rustig gelegen op ca. 3.014 m² en biedt vele mogelijkheden voor onder meer het combineren van wonen en werken.

Vijverslei 28 - Kapellen

Vijverslei 28 - Kapellen

Gelegen in Kapellenbos vindt u deze ruime villa volgens moderne architectuur met binnenzwembad, parktuin en meerdere vijvers.