Luxe villa’s te koop in Kapellen

U zoekt een nieuwe woning en het liefst vindt u deze woning in de nabije omgeving van Kapellen. Schakel in die gevallen de hulp in van de ervaren makelaars van Rodenburgh Immobiliën! Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van exclusief vastgoed in de omgeving van Kapellen, Schilde, ’s-Gravenwezel, Brasschaat, Schoten, Brecht en Hoogstraten. Bij ons vindt u gegarandeerd een mooi en exclusief aanbod van bijzondere immo’s. Deze exclusieve villa’s zullen ongetwijfeld aan uw wensen voldoen!


Immo met zwembad binnen en buiten

In het vastgoedaanbod van Rodenburgh Immobiliën vindt u een verscheidenheid aan villa’s die zijn voorzien van een binnenbad of buitenbad. Sommige immo’s zijn zelfs voorzien van beide! Met een privézwembad kunt u zelf bepalen wanneer u een duik neemt. In veel gevallen is er ook een poolhouse of tuinhuis aanwezig, zodat u zich hier kunt omkleden of zodat u hier uw zwembadaccessoires kunt opslaan. Heeft u liever een woning met jacuzzi? Geef uw wensen aan ons door en wij zoeken in ons bestand een immo die beschikt over de door u gekozen opties.
 

Exclusieve immo in een rustige omgeving met parktuin    

Een nieuwe woning? Naast Kapellen biedt Rodenburgh Immobiliën u de meest exclusieve villa’s aan in plaatsen als Antwerpen, Schilde, ’s-Gravenwezel, Brasschaat, Schoten, Brecht en Hoogstraten. Veel van deze immo’s zijn gelegen in een rustige en serene omgeving waar u volledig tot rust zult komen. Bovendien beschikken deze villa’s over een grote tuin of parktuin, inclusief gazon, wandelpaden, natuurlijke vormen, prieeltjes, zwemvijvers en zwembaden.
 

Het immokantoor in Noord Antwerpen

Rodenburgh Immobiliën is hét makelaarskantoor van Noord België. Van luxe vrijstaande villa tot statig herenhuis en van gunstig gelegen penthouse tot exclusief landgoed: bij ons vindt u gegarandeerd een mooi en exclusief aanbod immo’s! Bij de aankoop van uw droomhuis kunt u rekenen op een persoonlijke service en deskundige begeleiding. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring en hebben oog voor uw wensen en ideeën.
 

Vraag het uw makelaar in Noord Antwerpen

Bent u geïnteresseerd in een woning van Rodenburgh Immobiliën? Bekijk op onze website het actuele aanbod met villa’s en immo’s in Kapellen. Wilt u direct contact met een van onze makelaars? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen u villa’s tonen die precies aansluiten bij uw woonwensen!

 

Kennismaken? Maak nu een afspraak

Komt u een keer langs?