U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2950 Kapellen

Omschrijving

Luxe villa met zwembad en paardenstallen op ca. 9.000 m²

Deze luxe villa werd gebouwd anno 1994 met gebruik van duurzame materialen. Dankzij de plaatsing van de villa aan de achterzijde van het ruime perceel is er volledige privacy en ideale zonoriëntatie gerealiseerd. U bereikt de villa via de oprijlaan waarbij u de piste en de paardenstallen passeert om uiteindelijk de statige voorgevel van de villa te bereiken.

Indeling
U treedt de villa binnen via de ruime inkomhal op natuurstenen vloer met trap naar de verdieping. Middels een dubbele deur komt u in de ontvangstruimte welke living, eetkamer en bureel met elkaar verbindt. De aansluitende vestiaire biedt tevens een gastentoilet en handenwasser. Het eerder genoemde bureel is ruim en is zeer geschikt om vanuit huis te werken. De living is een zeer bijzondere ruimte, mede dankzij de zeer hoge plafonds en de grote raampartijen naar de tuin en terrassen. In de living bevindt zich dan tevens een antieke schouw met open haard en aansluitend een bar of ontspanningsruimte met aansluitend het terras met zwembad.
De eetkamer geeft toegang tot de leefkeuken met ruime keukenopstelling voorzien van toestellen. De keuken is ruim en heeft een ontbijtgedeelte. De aansluitende bijkeuken is voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droger, een toilet en douche en geeft toegang tot de kelder.

Kelder
In de kelder bevinden zich een technische ruimte, voorraadkamer en wijnkelder. Daarenboven is de gehele villa voorts voorzien van een droge kruipruimte.

1e verdieping
De ruime nachthal met vide en nachttoilet geeft toegang tot de masterbedroom welke bestaat uit een zeer ruime slaapkamer met hoog plafond, aansluitende dressingkamer en luxe badkamer voorzien van lavabo’s, ligbad ,toilet en een ruime douche. Tweede en derde slaapkamer met steeds een eigen badkamer voorzien van douche en lavabo.

2e verdieping
Middels een vlizotrap is een zeer ruime bergzolder bereikbaar. Desgewenst kan deze ruimte nog worden ingericht als bijkomende woonruimte of slaapkamers.

Bijzonderheden
Deze villa werd gebouwd met veel aandacht voor afwerking en materiaalkeuze. Gebruik van antieke materialen en op verschillende plaatsen opengewerkte plafonds geven de villa een zeer eigen karakter.

Tuin en buitenruimtes
Het ruime perceel is volledig omheind en voorzien van een automatische poort met videophonie. Tevens is er een aparte dienstingang voor fourage en dergelijke. Ideaal voor de paardenliefhebber is de aanwezigheid van een paardenstal met vier boxen en een rijpiste. Tevens is er een verwarmd buitenzwembad met omringende terrassen.


Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Rodenburgh Immobiliën