Immokantoor in Noord België

Zoekt u de woning van uw dromen? Immobiliënkantoor Rodenburgh is gespecialiseerd in de verkoop van exclusief vastgoed in Noord België, zoals in de plaatsen Brasschaat, Schilde, ’s-Gravenwezel, Kapellen, Schoten, Brecht en Hoogstraten. Bij ons vindt u gegarandeerd een mooi en exclusief aanbod van bijzondere immo’s. Deze exclusieve en karakteristieke woningen zullen ongetwijfeld bij u in de smaak vallen!


Luxe appartementen en unieke percelen

Zoekt u een nieuwe woning maar wilt u niet wonen in een vrijstaande woning of een grote villa? Kies voor een uniek perceel of kies voor een koopappartement! Bij immobiliënkantoor Rodenburgh vindt u een grote verscheidenheid aan bijzondere woningen en ruime koopappartementen die zijn gelegen op de bovenste verdieping van een flat of appartementencomplex. Deze appartementen zijn zeer ruim en voorzien van veel luxe. Soms hebben deze woningen zelfs de beschikking over een eigen dakterras.
 

Karaktervolle villa’s als cottage villa’s en manoir villa’s

Houdt u van de stijl van Engelse cottages? De karakteristieke cottagestijl of Engelse landhuisstijl ziet u veel aan de Vlaamse kust en in de omgeving van Noord Antwerpen! De villa’s zijn gebouwd met aandacht voor vakmanschap en handwerk en ze hebben een romantisch karakter. Daarnaast ziet u in de regio veel villa’s in de manoir stijl. Deze karakteristieke bouwstijl vindt zijn oorsprong in Frankrijk. Een manoir villa is veelal voorzien van hoge plafonds, schouwen van marmer, sierlijke ornamenten en houten vloeren. Bij Rodenburgh Immobiliën ziet u veel karaktervolle villa’s zoals cottage villa’s en manoir villa’s!
 

Immokantoor in Noord België    

Rodenburgh Immobiliën staat voor exclusief vastgoed in Noord België. In ons vastgoedaanbod vindt u diverse soorten woningen en villa's. Van luxe vrijstaande villa’s tot statige herenhuizen en van gunstig gelegen penthouses tot exclusieve landgoederen. Bij de aankoop van het huis van uw dromen kunt u rekenen op een persoonlijke service en deskundige begeleiding. Als makelaarskantoor bieden wij u de meest exclusieve immo’s in Schilde, ’s-Gravenwezel, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Brecht en Hoogstraten!
 

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in het kopen van een villa bij Rodenburgh Immobiliën? Bekijk op onze website het actuele aanbod met villa’s en immo’s. Wilt u direct spreken met een van onze makelaars, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen u een selectie met villa’s tonen die aansluiten bij uw woonwensen. Graag tot ziens!

Kennismaken? Maak nu een afspraak

Komt u een keer langs?