U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Luxe villa’s te koop met zwembad

WOONT U IN BELGIË EN WILT U EEN LUXE VILLA KOPEN IN DE OMGEVING VAN BRASSCHAAT? DAN ZIT U GOED BIJ RODENBURGH IMMOBILIËN. ALS MAKELAARSKANTOOR ZIJN WE GESPECIALISEERD IN DE VERKOOP EN AANKOOP VAN EXCLUSIEF VASTGOED IN DE OMGEVING VAN BRASSCHAAT, SCHILDE, ’S-GRAVENWEZEL, KAPELLEN, SCHOTEN, BRECHT EN HOOGSTRATEN. VAN LUXE VRIJSTAANDE VILLA TOT STATIG HERENHUIS EN VAN GUNSTIG GELEGEN PENTHOUSE TOT EXCLUSIEF LANDGOED: BIJ ONS VINDT U GEGARANDEERD EEN MOOI EN EXCLUSIEF AANBOD IMMO’S!

KARAKTERVOLLE VILLA’S IN NOORD BELGIË

Noord België herbergt een groot aantal exclusieve woningen en villa’s. Wilt u een karaktervolle villa kopen? Bij Rodenburgh Immobiliën hebben we een ruim assortiment villa’s: van manoir villa tot cottage villa en van landgoed tot herenhuis. U vindt altijd een droomvilla die voldoet aan uw wensen!

VILLA’S MET EEN ZWEMBAD EN POOLHOUSE

In ons aanbod van luxe villa’s vindt u ook een verscheidenheid aan villa’s die zijn voorzien van een buitenzwembad of verwarmd bad. Zo kunt u een duik nemen wanneer het u uitkomt. In veel gevallen is er ook een poolhouse aanwezig: naast dat het poolhouse een handige opslagruimte biedt voor uw zwembadspullen en –attributen, kunt u er zich ook op uw gemak omkleden. En heeft u liever een villa die ook beschikt over een binnenbad of een jacuzzi? Ook dat is mogelijk. Geef uw wensen aan ons door en wij zoeken in ons bestand een immo die beschikt over de door u gekozen opties en extra’s. 

EXCLUSIEVE VILLA’S IN EEN RUSTIGE OMGEVING IN NOORD BELGIË 

Rodenburgh Immobiliën is hét makelaarskantoor van Noord België. Naast Brasschaat bieden wij u de meest exclusieve villa’s aan in plaatsen als Antwerpen, Schilde, ’s-Gravenwezel, Kapellen, Schoten, Brecht en Hoogstraten. Veel van deze woningen zijn gelegen in een rustige en serene omgeving waar u volledig tot rust zult komen! Bovendien beschikken deze villa’s over een grote tuin of parktuin, inclusief gazon, wandelpaden, natuurlijke vormen, prieeltjes en zelfs zwembaden. 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Heeft u interesse in het kopen van een villa bij Rodenburgh Immobiliën? Bekijk op onze website het actuele aanbod met villa’s en immo’s in Noord België. Wilt u advies van een van onze makelaars? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen u direct een selectie tonen van immo’s die passen bij uw woonwensen.

ZOEK IN ONS AANBOD

Woonoppervlakte: 540 m² Perceeloppervlakte: 4 265 m²

SchildeVerkocht
Woonoppervlakte: 575 m² Perceeloppervlakte: 1 986 m²

SchotenVerkocht
Woonoppervlakte: 708 m² Perceeloppervlakte: 2 836 m²

BrasschaatVerkocht

KENNISMAKEN? MAAK NU EEN AFSPRAAK

Arthur Rodenburg

BIV-Vastgoedmakelaar
Zaakvoerder


In 2008 richtte ik Rodenburgh Immobiliën op. Ondertussen zijn wij een gevestigde waarde voor exclusief vastgoed in Noord-Antwerpen.

De bijzondere eigendommen gaan nooit vervelen! Hetzelfde geldt voor de waardering na een geslaagde deal.

GSM +32 473 311 709
arthur@rodenburgh.be

Susanne Rodenburg

BIV-Vastgoedmakelaar
Zaakvoerder


Na mijn rechtenstudie belandde ik in de makelaardij als nieuwbouwmakelaar. Ondertussen al enkele jaren actief samen met Arthur in ons eigen kantoor.

Graag zet ik de puntjes op de i en volg ik dossier zowel inhoudelijk als commercieel mee op!

GSM +32 474 173 610
susanne@rodenburgh.be

Karen van Hooydonk

Allround
medewerkster


In 2015 ben ik begonnen bij Rodenburgh Immobiliën en als administratieve duizendpoot ondersteun ik Arthur & Susanne.

Ik ben gek op interieur & design en elke dag werken met prachtige eigendommen is een plezier!

Kantoor: +32 3 653 30 03
karen@rodenburgh.be

Terug naar boven
Sluit menu Rodenburgh Immobiliën