U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Luxe villa’s te koop in Kapellen

U ZOEKT EEN NIEUWE WONING EN HET LIEFST VINDT U DEZE WONING IN DE NABIJE OMGEVING VAN KAPELLEN. SCHAKEL IN DIE GEVALLEN DE HULP IN VAN DE ERVAREN MAKELAARS VAN RODENBURGH IMMOBILIËN! WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN DE VERKOOP VAN EXCLUSIEF VASTGOED IN DE OMGEVING VAN KAPELLEN, SCHILDE, ’S-GRAVENWEZEL, BRASSCHAAT, SCHOTEN, BRECHT EN HOOGSTRATEN. BIJ ONS VINDT U GEGARANDEERD EEN MOOI EN EXCLUSIEF AANBOD VAN BIJZONDERE IMMO’S. DEZE EXCLUSIEVE VILLA’S ZULLEN ONGETWIJFELD AAN UW WENSEN VOLDOEN!

IMMO MET ZWEMBAD BINNEN EN BUITEN

In het vastgoedaanbod van Rodenburgh Immobiliën vindt u een verscheidenheid aan villa’s die zijn voorzien van een binnenbad of buitenbad. Sommige immo’s zijn zelfs voorzien van beide! Met een privézwembad kunt u zelf bepalen wanneer u een duik neemt. In veel gevallen is er ook een poolhouse of tuinhuis aanwezig, zodat u zich hier kunt omkleden of zodat u hier uw zwembadaccessoires kunt opslaan. Heeft u liever een woning met jacuzzi? Geef uw wensen aan ons door en wij zoeken in ons bestand een immo die beschikt over de door u gekozen opties.

EXCLUSIEVE IMMO IN EEN RUSTIGE OMGEVING MET PARKTUIN    

Een nieuwe woning? Naast Kapellen biedt Rodenburgh Immobiliën u de meest exclusieve villa’s aan in plaatsen als Antwerpen, Schilde, ’s-Gravenwezel, Brasschaat, Schoten, Brecht en Hoogstraten. Veel van deze immo’s zijn gelegen in een rustige en serene omgeving waar u volledig tot rust zult komen. Bovendien beschikken deze villa’s over een grote tuin of parktuin, inclusief gazon, wandelpaden, natuurlijke vormen, prieeltjes, zwemvijvers en zwembaden.

HET IMMOKANTOOR IN NOORD ANTWERPEN

Rodenburgh Immobiliën is hét makelaarskantoor van Noord België. Van luxe vrijstaande villa tot statig herenhuis en van gunstig gelegen penthouse tot exclusief landgoed: bij ons vindt u gegarandeerd een mooi en exclusief aanbod immo’s! Bij de aankoop van uw droomhuis kunt u rekenen op een persoonlijke service en deskundige begeleiding. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring en hebben oog voor uw wensen en ideeën.

VRAAG HET UW MAKELAAR IN NOORD ANTWERPEN

Bent u geïnteresseerd in een woning van Rodenburgh Immobiliën? Bekijk op onze website het actuele aanbod met villa’s en immo’s in Kapellen. Wilt u direct contact met een van onze makelaars? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen u villa’s tonen die precies aansluiten bij uw woonwensen!

ZOEK IN ONS AANBOD

KENNISMAKEN? MAAK NU EEN AFSPRAAK

Arthur Rodenburg

BIV-Vastgoedmakelaar
Zaakvoerder


In 2008 richtte ik Rodenburgh Immobiliën op. Ondertussen zijn wij een gevestigde waarde voor exclusief vastgoed in Noord-Antwerpen.

De bijzondere eigendommen gaan nooit vervelen! Hetzelfde geldt voor de waardering na een geslaagde deal.

GSM +32 473 311 709
arthur@rodenburgh.be

Susanne Rodenburg

BIV-Vastgoedmakelaar
Zaakvoerder


Na mijn rechtenstudie belandde ik in de makelaardij als nieuwbouwmakelaar. Ondertussen al enkele jaren actief samen met Arthur in ons eigen kantoor.

Graag zet ik de puntjes op de i en volg ik dossier zowel inhoudelijk als commercieel mee op!

GSM +32 474 173 610
susanne@rodenburgh.be

Karen van Hooydonk

Allround
medewerkster


In 2015 ben ik begonnen bij Rodenburgh Immobiliën en als administratieve duizendpoot ondersteun ik Arthur & Susanne.

Ik ben gek op interieur & design en elke dag werken met prachtige eigendommen is een plezier!

Kantoor: +32 3 653 30 03
karen@rodenburgh.be

Terug naar boven
Sluit menu Rodenburgh Immobiliën