U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Villa te koop in Kapellen

Wij vinden voor u de perfecte villa die te koop staat in Kapellen, Schoten of Schilde. Ons vastgoedkantoor gelegen te Brasschaat, is gespecialiseerd in de aanschaf en verkoop van de meest unieke luxedomeinen. In Noord-Antwerpen vindt u een ruim scala aan exclusieve eigendommen. Een groot deel daarvan ontdekt u bij Rodenburghs Immobiliën.

Gratis waardebepaling van exclusieve woningen

Erkend luxemakelaar en vastgoedkantoor

Plan een vrijblijvend gesprek in Brasschaat

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op

De villa van uw dromen vindt u te koop in Kapellen

Kapellen is een bruisende gemeente die onderdak biedt aan verschillende indrukwekkende woonsten. Het is echter niet de enige gemeente in Noord-Antwerpen die vastgoedparels te bieden heeft. Zo hebben we op frequente basis ook een villa te koop in Schoten en minstens even vaak een uniek huis in Schilde. Ook Hoogstraten valt onder dezelfde klasse en mogen we tot ons werkgebied rekenen. Deze plaatsen herbergen talloze verborgen parels, en zijn onze favoriete speeltuin om geschikte panden in aan te bieden.

Klein kantoor, grootse werkethiek

We mogen dan een kleinschalig kantoor zijn, onze service en werkethiek zijn dat allesbehalve. Iedere villa die we te koop aanbieden in Kapellen en omgeving, kennen we door en door. Idem wanneer er een villa te koop staat in Schoten of Schilde. De lat voor onze klanten ligt hoog, maar zelf willen we daar nog over gaan. Met die insteek startten we enkele maanden geleden ook onze nieuwe samenwerking op met Santvoort Landelijk Wonen: Luxury Equestrian Properties. Dankzij deze coöperatie kunnen we klanten die specifiek op zoek zijn naar een villa te koop in Kapellen met paardenvoorzieningen, nog beter van dienst zijn. Hetzelfde geldt voor consumenten die op zoek zijn naar een villa met paardenstallen te koop in Schoten en Schilde.

Bekijk ons aanbod

Hebt u een specifieke eigendom in gedachten en wenst u graag hulp bij die zoektocht? Op onze website komt er regelmatig een nieuwe villa te koop in Kapellen, Schoten en Schilde. Bent u geïnteresseerd in een van de panden? Stuur ons een mail via info@rodenburgh.be. We zijn ook steeds te bereiken op het nummer +32 (0)3 653 30 03 en helpen u graag verder.

ZOEK IN ONS AANBOD

Woonoppervlakte: 383 m² Perceeloppervlakte: 8 977 m²

KapellenVerkocht

KENNISMAKEN? MAAK NU EEN AFSPRAAK

Arthur Rodenburg

BIV-Vastgoedmakelaar
Zaakvoerder


In 2008 richtte ik Rodenburgh Immobiliën op. Ondertussen zijn wij een gevestigde waarde voor exclusief vastgoed in Noord-Antwerpen.

De bijzondere eigendommen gaan nooit vervelen! Hetzelfde geldt voor de waardering na een geslaagde deal.

GSM +32 473 311 709
arthur@rodenburgh.be

Susanne Rodenburg

BIV-Vastgoedmakelaar
Zaakvoerder


Na mijn rechtenstudie belandde ik in de makelaardij als nieuwbouwmakelaar. Ondertussen al enkele jaren actief samen met Arthur in ons eigen kantoor.

Graag zet ik de puntjes op de i en volg ik dossier zowel inhoudelijk als commercieel mee op!

GSM +32 474 173 610
susanne@rodenburgh.be

Karen van Hooydonk

Allround
medewerkster


In 2015 ben ik begonnen bij Rodenburgh Immobiliën en als administratieve duizendpoot ondersteun ik Arthur & Susanne.

Ik ben gek op interieur & design en elke dag werken met prachtige eigendommen is een plezier!

Kantoor: +32 3 653 30 03
karen@rodenburgh.be

Terug naar boven
Sluit menu Rodenburgh Immobiliën