U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Luxe villa’s te koop in Hoogstraten

WILT U EEN LUXE VILLA KOPEN IN DE OMGEVING VAN HOOGSTRATEN? WENDT U ZICH DAN TOT RODENBURGH IMMOBILIËN. ALS MAKELAARSKANTOOR ZIJN WE GESPECIALISEERD IN DE VERKOOP EN AANKOOP VAN EXCLUSIEF VASTGOED IN DE OMGEVING VAN HOOGSTRATEN, BRASSCHAAT, SCHILDE, ’S-GRAVENWEZEL, KAPELLEN, SCHOTEN EN BRECHT. VAN LUXE VRIJSTAANDE VILLA TOT STATIG HERENHUIS EN VAN GUNSTIG GELEGEN PENTHOUSE TOT EXCLUSIEF LANDGOED. BIJ RODENBURGH VINDT U GEGARANDEERD EEN MOOI EN EXCLUSIEF AANBOD IMMO’S IN NOORD ANTWERPEN!

IMMO MET ZWEMBAD BINNEN OF BUITEN

U zoekt een nieuwe woning, maar deze moet wel beschikken over een zwembad. In het vastgoedaanbod van Rodenburgh Immobiliën vindt u een grote verscheidenheid van immo’s die beschikken over een binnenzwembad of buitenzwembad! Sommige woningen hebben zelfs een binnenbad én buitenbad! Met een eigen zwembad bepaalt u zelf wanneer u een duik neemt: doet u dit iedere ochtend voor u naar het werk gaat, of gaat u liever ’s avonds na een lange dag ontspannen in het water? Het is geheel aan u! 

VRIJSTAANDE IMMO IN EEN RUSTIGE OMGEVING MET PARKTUIN    

Het aanbod van immobiliënkantoor Rodenburgh bevat veel luxe en vrijstaande immo’s die een gunstige ligging hebben in een rustieke omgeving. Deze woningen zijn vrijstaand en hebben de beschikking over een grote tuin of parktuin. De parktuinen zijn voorzien van vijvers en zwemvijvers, gazons, wandelpaden, volop begroeiing, prieeltjes en andere bijzondere ornamenten. In deze parktuin zult u graag verblijven, want u komt er helemaal tot uzelf.

HET IMMOKANTOOR IN NOORD ANTWERPEN

Rodenburgh Immobiliën is hét makelaarskantoor van Noord Antwerpen. Naast Hoogstraten bieden wij u de meest exclusieve immo’s in plaatsen als Antwerpen, Schilde, ’s-Gravenwezel, Kapellen, Schoten, Brecht en Brasschaat. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren bij de aankoop van een woning: ook kunt u bij ons terecht voor de verkoop van uw woning. Graag maken we met u een afspraak voor een vrijblijvend en gratis waardeadvies van uw woning. 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Heeft u interesse in een villa van Rodenburgh Immobiliën? Op onze site kunt u het actuele aanbod bekijken van woningen in Brasschaat! U kunt uiteraard ook vrijblijvend contact opnemen met onze makelaars! Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen u een selectie immo’s tonen die aansluiten bij uw woonwensen!

ZOEK IN ONS AANBOD

KENNISMAKEN? MAAK NU EEN AFSPRAAK

Arthur Rodenburg

BIV-Vastgoedmakelaar
Zaakvoerder


In 2008 richtte ik Rodenburgh Immobiliën op. Ondertussen zijn wij een gevestigde waarde voor exclusief vastgoed in Noord-Antwerpen.

De bijzondere eigendommen gaan nooit vervelen! Hetzelfde geldt voor de waardering na een geslaagde deal.

GSM +32 473 311 709
arthur@rodenburgh.be

Susanne Rodenburg

BIV-Vastgoedmakelaar
Zaakvoerder


Na mijn rechtenstudie belandde ik in de makelaardij als nieuwbouwmakelaar. Ondertussen al enkele jaren actief samen met Arthur in ons eigen kantoor.

Graag zet ik de puntjes op de i en volg ik dossier zowel inhoudelijk als commercieel mee op!

GSM +32 474 173 610
susanne@rodenburgh.be

Karen van Hooydonk

Allround
medewerkster


In 2015 ben ik begonnen bij Rodenburgh Immobiliën en als administratieve duizendpoot ondersteun ik Arthur & Susanne.

Ik ben gek op interieur & design en elke dag werken met prachtige eigendommen is een plezier!

Kantoor: +32 3 653 30 03
karen@rodenburgh.be

Terug naar boven
Sluit menu Rodenburgh Immobiliën