U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Luxe villa’s te koop in Brecht

BENT U OP HUIZENJACHT EN ZOEKT U EEN VILLA IN BRECHT EN OMGEVING? NEEM DAN CONTACT OP MET RODENBURGH IMMOBILIËN. WIJ ZIJN EEN MAKELAARSKANTOOR IN NOORD BELGIË EN ZIJN GESPECIALISEERD IN DE VERKOOP EN AANKOOP VAN EXCLUSIEF VASTGOED. VAN LUXE VRIJSTAANDE VILLA TOT STATIG HERENHUIS EN VAN GUNSTIG GELEGEN PENTHOUSE TOT EXCLUSIEF LANDGOED: IN ONS BESTAND VINDT U EEN MOOI EN EXCLUSIEF AANBOD IMMO’S IN BRECHT!

RUIME KARAKTERVOLLE VILLA’S

Wist u dat Noord België een groot aantal exclusieve woningen en villa’s herbergt? In dit deel van het land vindt u de mooiste en meest exclusieve immo’s. Immobiliënkantoor Rodenburgh heeft een groot aantal van deze villa’s in het assortiment. Wat denkt u bijvoorbeeld van een ruime manoir villa of cottage villa? In Frankrijk ziet u veel woningen en villa’s die zijn gebouwd in de zogeheten manoir stijl en de cottage villa’s zijn juist geïnspireerd op de Engelse cottages. Kortom: deze villa’s zijn karaktervol en hebben een bijzondere uitstraling!

IMMO’S IN EEN RUSTIGE OMGEVING MET PRIVÉZWEMBAD    

Zoekt u een vrijstaande immo, zoals een villa, herenhuis of landgoed? Bij makelaarskantoor Rodenburgh Immobiliën hebben we een mooi bestand met vrijstaande immo’s in een rustige omgeving. Veel van deze woningen zijn voorzien van een privézwembad, bijvoorbeeld een zwembad binnen of buiten! Met een zwembad bij uw huis kunt u zelf bepalen wanneer u een duik neemt. In ons bestand hebben we zelfs immo’s die zijn voorzien van een poolhouse of tuinhuis, waarin u zich kunt omkleden en waar u uw zwembadaccessoires kunt opbergen.

HET IMMOKANTOOR IN NOORD ANTWERPEN

Rodenburgh Immobiliën staat voor exclusief vastgoed in de regio van Noord Antwerpen. In ons vastgoedaanbod vindt u diverse soorten woningen en villa’s in Brecht, maar ook in de plaatsen Schoten, Brasschaat, Schilde, ’s-Gravenwezel, Kapellen en Hoogstraten. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren bij de aankoop van uw droomwoning woning: u kunt bij ons terecht voor de verkoop van uw immobiliën. Graag maken we met u een afspraak voor een vrijblijvend en gratis waardeadvies voor uw woning!

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Heeft u interesse in het kopen van een villa met een cottagestijl bij Rodenburgh Immobiliën? Bekijk op onze website het actuele aanbod met villa’s en immo’s. Wilt u direct contact met een van onze makelaars? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen u een selectie met karakteristieke villa’s tonen die aansluiten bij uw woonwensen.

ZOEK IN ONS AANBOD

Woonoppervlakte: 704 m² Perceeloppervlakte: 4 489 m²

BrechtVerkocht

KENNISMAKEN? MAAK NU EEN AFSPRAAK

Arthur Rodenburg

BIV-Vastgoedmakelaar
Zaakvoerder


In 2008 richtte ik Rodenburgh Immobiliën op. Ondertussen zijn wij een gevestigde waarde voor exclusief vastgoed in Noord-Antwerpen.

De bijzondere eigendommen gaan nooit vervelen! Hetzelfde geldt voor de waardering na een geslaagde deal.

GSM +32 473 311 709
arthur@rodenburgh.be

Susanne Rodenburg

BIV-Vastgoedmakelaar
Zaakvoerder


Na mijn rechtenstudie belandde ik in de makelaardij als nieuwbouwmakelaar. Ondertussen al enkele jaren actief samen met Arthur in ons eigen kantoor.

Graag zet ik de puntjes op de i en volg ik dossier zowel inhoudelijk als commercieel mee op!

GSM +32 474 173 610
susanne@rodenburgh.be

Karen van Hooydonk

Allround
medewerkster


In 2015 ben ik begonnen bij Rodenburgh Immobiliën en als administratieve duizendpoot ondersteun ik Arthur & Susanne.

Ik ben gek op interieur & design en elke dag werken met prachtige eigendommen is een plezier!

Kantoor: +32 3 653 30 03
karen@rodenburgh.be

Terug naar boven
Sluit menu Rodenburgh Immobiliën