U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Luxe penthouses in Noord België

EEN PENTHOUSE OF DAKAPPARTEMENT KOPEN? IN NOORD BELGIË VINDT U EEN VERSCHEIDENHEID AAN PENTHOUSES. DEZE APPARTEMENTEN ZIJN ZEER RUIM EN VOORZIEN VAN VEEL LUXE. SOMS HEBBEN DEZE APPARTEMENTEN ZELFS DE BESCHIKKING OVER EEN EIGEN DAKTERRAS. IMMOBILIËNKANTOOR RODENBURGH HEEFT EEN MOOI VASTGOEDAANBOD VAN LUXE PENTHOUSES: DEZE ZULLEN ONGETWIJFELD AAN UW WENSEN VOLDOEN! 

RUIME KOOPAPPARTEMENTEN

Zoekt u een nieuwe woning, maar wilt u niet wonen in een vrijstaande woning of een grote villa? Kies dan voor een koopappartement! Bij immobiliënkantoor Rodenburgh vindt u een grote verscheidenheid aan ruime koopappartementen die zijn gelegen op de bovenste verdieping van een flat of appartementencomplex.

LUXE APPARTEMENTEN MET DAKTERRAS    

Een penthouse is altijd gelegen op de bovenste verdieping of etage van een appartementencomplex. Door deze hoge ligging, heeft u een mooi uitzicht: u kunt ver over de stad uitkijken en u ervaart een gevoel van vrijheid. Bovendien heeft een dakappartement vaak de beschikking over een eigen dakterras: hier kunt u uw zitmeubelen plaatsen en soms is het zelfs mogelijk om hier een zwembad aan te leggen. Dit zorgt ervoor dat u graag in uw appartement verblijft!

VRAAG HET UW MAKELAAR IN NOORD ANTWERPEN

Een nieuwe woning kopen: voor veel mensen is het een van de meest belangrijke en grootste aankopen in hun leven. U wilt zo’n belangrijke beslissing natuurlijk weloverwogen maken en u wilt zeker zijn van uw keuze. Kies daarom voor immobiliënkantoor Rodenburgh! Bij de aankoop van uw droomhuis zullen wij u bijstaan met persoonlijke service en deskundige begeleiding. Als makelaarskantoor bieden wij u de meest exclusieve immo’s in Noord België en met name in Noord Antwerpen. Denk bijvoorbeeld aan de plaatsen Schilde, ’s-Gravenwezel, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Brecht en Hoogstraten.

VRAAG ONS NAAR DE ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN

Interesse in het kopen van een penthouse bij Rodenburgh Immobiliën? Bekijk op onze website het actuele aanbod van beschikbare immo’s. Wilt u direct spreken met een van onze makelaars, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen u een selectie met penthouses tonen die aansluiten bij uw woonwensen.

ZOEK IN ONS AANBOD

KENNISMAKEN? MAAK NU EEN AFSPRAAK

Arthur Rodenburg

BIV-Vastgoedmakelaar
Zaakvoerder


In 2008 richtte ik Rodenburgh Immobiliën op. Ondertussen zijn wij een gevestigde waarde voor exclusief vastgoed in Noord-Antwerpen.

De bijzondere eigendommen gaan nooit vervelen! Hetzelfde geldt voor de waardering na een geslaagde deal.

GSM +32 473 311 709
arthur@rodenburgh.be

Susanne Rodenburg

BIV-Vastgoedmakelaar
Zaakvoerder


Na mijn rechtenstudie belandde ik in de makelaardij als nieuwbouwmakelaar. Ondertussen al enkele jaren actief samen met Arthur in ons eigen kantoor.

Graag zet ik de puntjes op de i en volg ik dossier zowel inhoudelijk als commercieel mee op!

GSM +32 474 173 610
susanne@rodenburgh.be

Karen van Hooydonk

Allround
medewerkster


In 2015 ben ik begonnen bij Rodenburgh Immobiliën en als administratieve duizendpoot ondersteun ik Arthur & Susanne.

Ik ben gek op interieur & design en elke dag werken met prachtige eigendommen is een plezier!

Kantoor: +32 3 653 30 03
karen@rodenburgh.be

Terug naar boven
Sluit menu Rodenburgh Immobiliën