U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Luxe immo te koop in Schoten

STAAT U OP HET PUNT EEN NIEUWE WONING TE KOPEN? HET IS VERSTANDIG U GOED IN TE LEZEN EN VEEL ROND TE KIJKEN. ZO WEET U EXACT WAT U IN EEN WONING ZOEKT EN WAAR UW HART NAAR UITGAAT. IMMOBILIËNKANTOOR RODENBURGH IS GESPECIALISEERD IN DE VERKOOP EN AANKOOP VAN EXCLUSIEF VASTGOED: ONZE MAKELAARS KUNNEN U UITERMATE GOED ADVISEREN BIJ DE AANKOOP VAN UW WONING EN ZIJ KUNNEN U EEN MOOI AANBOD VAN LUXE IMMO TONEN. WIJ HEBBEN VILLA’S IN ONS BESTAND IN SCHOTEN EN OMGEVING.


IMMO MET ZWEMBAD BINNEN OF BUITEN

Bij Rodenburgh Immobiliën vindt u een verscheidenheid aan woningen. Zoekt u een luxe immo die is voorzien van een binnenbad of buitenbad? Dat is mogelijk! Met een huis met zwembad kunt u zelf bepalen wanneer u een duik neemt. Of dat nu ’s ochtends vroeg is, of juist ’s avonds na een lange werkdag. In ons bestand hebben we bovendien immo die zijn voorzien van een poolhouse of tuinhuis, waarin u zich gemakkelijk kunt omkleden en waar u uw zwembadaccessoires of andere attributen in kunt opbergen. Bovendien kunt u er ook voor kiezen om een woning te kopen met een jacuzzi. Er zijn verschillende mogelijkheden!
 

VRIJSTAANDE IMMO IN EEN RUSTIGE OMGEVING MET PARKTUIN

Zoekt u een vrijstaande immo, zoals een villa, herenhuis of landgoed? Bij makelaarskantoor Rodenburgh Immobiliën hebben we een mooi bestand met vrijstaande immo in een rustige omgeving. Deze woningen zijn allen voorzien van een luxe tuin of een parktuin, inclusief gazon, wandelpaden, natuurlijke vormen en ornamenten en bijzondere elementen. In deze parktuin komt u door de gunstige ligging helemaal tot rust!
 

HET IMMOKANTOOR IN NOORD ANTWERPEN

Rodenburgh Immobiliën staat voor exclusief vastgoed in de regio van Brasschaat. In ons vastgoedaanbod vindt u diverse soorten woningen en villa's. Van luxe vrijstaande villa’s tot statige herenhuizen en van gunstig gelegen penthouses tot exclusieve landgoederen. Bij de aankoop van het huis van uw dromen kunt u rekenen op een persoonlijke service en deskundige begeleiding. Als makelaarskantoor bieden wij u de meest exclusieve immo in Schoten, maar ook in omringende plaatsen als Brasschaat, Schilde, ’s-Gravenwezel, Kapellen, Brecht en Hoogstraten.
 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Heeft u interesse in het kopen van een villa bij Rodenburgh Immobiliën? Bekijk op onze website het actuele aanbod met villa’s en immo in Schoten. Wilt u direct spreken met een van onze makelaars, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen u een selectie immo tonen die aansluiten bij uw woonwensen.

ZOEK IN ONS AANBOD

KENNISMAKEN? MAAK NU EEN AFSPRAAK

Arthur Rodenburg

BIV-Vastgoedmakelaar
Zaakvoerder


In 2008 richtte ik Rodenburgh Immobiliën op. Ondertussen zijn wij een gevestigde waarde voor exclusief vastgoed in Noord-Antwerpen.

De bijzondere eigendommen gaan nooit vervelen! Hetzelfde geldt voor de waardering na een geslaagde deal.

GSM +32 473 311 709
arthur@rodenburgh.be

Susanne Rodenburg

BIV-Vastgoedmakelaar
Zaakvoerder


Na mijn rechtenstudie belandde ik in de makelaardij als nieuwbouwmakelaar. Ondertussen al enkele jaren actief samen met Arthur in ons eigen kantoor.

Graag zet ik de puntjes op de i en volg ik dossier zowel inhoudelijk als commercieel mee op!

GSM +32 474 173 610
susanne@rodenburgh.be

Karen van Hooydonk

Allround
medewerkster


In 2015 ben ik begonnen bij Rodenburgh Immobiliën en als administratieve duizendpoot ondersteun ik Arthur & Susanne.

Ik ben gek op interieur & design en elke dag werken met prachtige eigendommen is een plezier!

Kantoor: +32 3 653 30 03
karen@rodenburgh.be

Terug naar boven
Sluit menu Rodenburgh Immobiliën