U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Luxe immo te koop in Brasschaat

EEN NIEUWE WONING KOPEN IN BRASSCHAAT EN OMGEVING? DAN ZIT U BIJ RODENBURGH IMMOBILIËN GOED! DE MAKELAARS VAN ONS MAKELAARSKANTOOR KUNNEN U UITERMATE GOED ADVISEREN BIJ DE AANKOOP VAN UW WONING EN ZIJ KUNNEN U EEN MOOI AANBOD VAN LUXE IMMO TONEN. ZO HEBBEN WIJ EEN AANBOD VAN VRIJSTAANDE VILLA’S, STATIGE HERENHUIZEN, GUNSTIG GELEGEN PENTHOUSES EN EXCLUSIEVE LANDGOEDEREN. ALLEN IN DE OMGEVING VAN BRASSCHAAT.

RUIME KARAKTERVOLLE VILLA’S

Zoekt u een ruime en karaktervolle villa? Bij Rodenburgh Immobiliën vindt u ruim opgezette woningen die voorzien zijn van diverse extra’s. Zo hebben we woningen die beschikken over een kantoorruimte of praktijkruimte, fitnessruimte, inpandige garage en meer. Deze woningen beschikken tevens over een sfeerrijk karakter: de woningen zijn dan wel heel ruim en groots opgezet, maar hebben toch een knus en sfeervol karakter weten te behouden. Dit ziet u niet alleen terug in de indeling van de ruimtes, maar ook in de bouwstijl, zoals villa’s voorzien van de manoir stijl.

IMMO IN EEN RUSTIGE OMGEVING MET PRIVÉ ZWEMBAD

Naast karakteristieke ruim opgezette villa’s beschikken we ook over immo die een gunstige ligging hebben in een rustige en serene omgeving. Deze woningen zijn vrijstaand en hebben de beschikking over een grote tuin of parktuin. Deze tuinen zijn voorzien van gazons, wandelpaden, natuurlijke vormen, prieeltjes en zelfs zwembaden. Ziet u het al helemaal voor u: een privé zwembad waarin u en duik kunt nemen wanneer het u uitkomt? Een zwembad binnen of buiten staat garant voor urenlang plezier en ontspanning. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw gasten. 

IMMO BRASSCHAAT

Rodenburgh Immobiliën is hét makelaarskantoor van Noord Antwerpen. Naast Brasschaat bieden wij u de meest exclusieve immo aan in plaatsen als Antwerpen, Schilde, ’s-Gravenwezel, Kapellen, Schoten, Brecht en Hoogstraten. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren bij de aankoop van een woning: ook kunt u bij ons terecht voor de verkoop van uw immobiliën. Graag maken we met u een afspraak voor een vrijblijvend en gratis waardeadvies voor uw woning!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Heeft u interesse in een villa van Rodenburgh Immobiliën? Op onze site kunt u het actuele aanbod bekijken van woningen in Brasschaat! U kunt uiteraard ook vrijblijvend contact opnemen met onze makelaars! Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen u een selectie immo tonen die aansluiten bij uw woonwensen!

ZOEK IN ONS AANBOD

Woonoppervlakte: 506 m² Perceeloppervlakte: 8 797 m²

BrasschaatVerkocht
Woonoppervlakte: 400 m² Perceeloppervlakte: 1 973 m²

BrasschaatVerkocht
Woonoppervlakte: 445 m² Perceeloppervlakte: 2 716 m²

BrasschaatVerkocht
Woonoppervlakte: 388 m² Perceeloppervlakte: 3 565 m²

BrasschaatVerkocht
Woonoppervlakte: 400 m² Perceeloppervlakte: 1 068 m²

BrasschaatVerkocht
Woonoppervlakte: 305 m² Perceeloppervlakte: 1 741 m²

BrasschaatVerkocht

KENNISMAKEN? MAAK NU EEN AFSPRAAK

Arthur Rodenburg

BIV-Vastgoedmakelaar
Zaakvoerder


In 2008 richtte ik Rodenburgh Immobiliën op. Ondertussen zijn wij een gevestigde waarde voor exclusief vastgoed in Noord-Antwerpen.

De bijzondere eigendommen gaan nooit vervelen! Hetzelfde geldt voor de waardering na een geslaagde deal.

GSM +32 473 311 709
arthur@rodenburgh.be

Susanne Rodenburg

BIV-Vastgoedmakelaar
Zaakvoerder


Na mijn rechtenstudie belandde ik in de makelaardij als nieuwbouwmakelaar. Ondertussen al enkele jaren actief samen met Arthur in ons eigen kantoor.

Graag zet ik de puntjes op de i en volg ik dossier zowel inhoudelijk als commercieel mee op!

GSM +32 474 173 610
susanne@rodenburgh.be

Karen van Hooydonk

Allround
medewerkster


In 2015 ben ik begonnen bij Rodenburgh Immobiliën en als administratieve duizendpoot ondersteun ik Arthur & Susanne.

Ik ben gek op interieur & design en elke dag werken met prachtige eigendommen is een plezier!

Kantoor: +32 3 653 30 03
karen@rodenburgh.be

Terug naar boven
Sluit menu Rodenburgh Immobiliën