Luxe immo te koop in Noord België

Zoekt u een luxe woning? Wendt u zich tot immobiliënkantoor Rodenburgh! Wij zijn als makelaarskantoor gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van exclusief vastgoed in Noord België, zoals in de plaatsen Schilde, ’s-Gravenwezel, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Brecht en Hoogstraten. Wij hebben een verscheidenheid van luxe immo in ons bestand: hiertussen vindt u ongetwijfeld uw droomwoning!


Immo met zwembad binnen of buiten

In het aanbod van luxe en exclusieve immo van Rodenburgh Immobiliën vindt u een groot aantal woningen die zijn voorzien van een binnenzwembad of buitenzwembad. Zo kunt u een duik nemen in uw eigen zwembad wanneer het u uitkomt. Trekt u ’s ochtends voor werktijd een baantje of verblijft u tijdens een heerlijke zomerdag bij het zwembad buiten? In veel gevallen is er ook een poolhouse of tuinhuis aanwezig waar u zich kunt omkleden of waar u de bijbehorende attributen kunt opslaan, zoals onderhoudsproducten voor het zwembad, tuinstoelen, kussens en meer. Geef uw wensen aan ons door en wij zoeken een immo die volledig bij uw wensen aansluit.
 

Exclusieve immo in een rustige omgeving met parktuin    

Zoekt u een nieuwe woning waarbij u veel rust en ruimte ervaart? Kies voor een immo in een rustige en landelijke omgeving. Bij immobiliënkantoor Rodenburgh hebben we een groot bestand met vrijstaande villa’s die zijn voorzien van een luxe tuin of parktuin, inclusief gazon, wandelpaden, begroeiing en bijzondere elementen en ornamenten. In deze rustige en gunstig gelegen parktuin verblijft u graag en komt u volledig tot uzelf!
 

Het immokantoor in Noord Antwerpen

Het kopen van een nieuwe woning is een ingrijpende en grote gebeurtenis. Wanneer u zo’n belangrijke aankoop doet, dan wilt u kunnen vertrouwen op een professional: iemand die u adviseert en iemand die de voors en tegens met u bespreekt. Kies daarom voor immobiliënkantoor Rodenburgh! Bij de aankoop van uw droomhuis zullen wij u bijstaan met persoonlijke service en deskundige begeleiding. Als makelaarskantoor bieden wij u de meest exclusieve immo in Noord België aan, zoals in de plaatsen Schilde, ’s-Gravenwezel, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Brecht en Hoogstraten.
 

Vraag ons naar de oneindige mogelijkheden

Heeft u interesse in het kopen van een luxe immo bij Rodenburgh Immobiliën? Bekijk op onze website het actuele aanbod met villa’s. Wilt u direct spreken met een van onze makelaars, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen u een selectie met villa’s tonen die aansluiten bij uw woonwensen. Graag tot ziens!

 

Kennismaken? Maak nu een afspraak

Komt u een keer langs?