U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2321 Hoogstraten

Omschrijving

Klassieke langgevel hoeve met diverse bijgebouwen op ca. 3,2 Ha

Deze klassieke hoeve werd oorspronkelijk gebouwd anno 1876 en naar een authentiek ontwerp van een langgevel boerderij volledig opnieuw gebouwd in 1999. Zowel qua materialen als bouwmethodiek werd gestreefd naar authenticiteit.
De aanwezigheid van diverse bijgebouwen en meerdere weilanden biedt vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld paarden aan huis, een kantoor of ruimte voor de autoverzamelaar!

U bereikt de woning via de private oprijlaan tot aan de binnenkoer en het garagegebouw.

Indeling hoofdgebouw
U betreedt de woning via de centrale inkomhal welke toegang geeft tot de ruime en lichte woonkamer met karakteristieke schouw met open haard. Vanuit de woonkamer toegang tot de volledig ingerichte halfopen keuken. Tweede inkom aan achterzijde van de woning met deur naar buiten en verbinding tussen bijkeuken en keuken. Vanuit de centrale inkomhal ook toegang tot het bureel welke mogelijk ook dienst kan doen als gelijkvloerse slaapkamer.

Verdieping
De nachthal geeft toegang tot de ruime logeerkamer, alsook de royale hoofdslaapkamer met slaapgedeelte en ruime badkamer.

Schuur : garage
Naast het hoofdgebouw bevindt zich een gerenoveerde schuur welke heden dienst doet als garage voor meerdere auto's en berging. Zowel aan voor- als achterzijde grote poorten als inrit voor de garage. Mogelijkheid tot ombouwen naar garage voor de ware autoverzamelaar! Bij de renovatie bleven de authentieke spanten bewaard en in zicht gehouden.

Kantoorgebouw of stal
Achter het hoofdgebouw is een groot bijgebouw gelegen welke meest recent dienst heeft gedaan als kantoor met meerdere werkplekken en vergaderruimten. Ideaal voor het uitoefenen van een vrij beroep aan huis. Het gebouw is ook zeer geschikt om te transformeren naar stallingen of loods. Verdiepingsvoer aanwezig welke mogelijkheden voor het gebruik van de verdieping biedt.
Technische ruimte met CV installatie op mazout.

Tuin en buitenruimtes
Achter de woning is een binnenkoer gelegen waar de verbinding tussen het hoofdgebouw en de twee bijgebouwen wordt gemaakt. Hier volop mogelijkheid tot inrichten van terrassen!

Weilanden
Zowel links en rechts van de eerder genoemde oprit alsook achteraan op het terrein zijn praktische weilanden ingericht met de nodige omheiningen. Ook is er een bijzonder aangelegde groene oase met vijverpartij en volwassen beplanting; een uniek stukje tuin met rust en privacy!

Bijzonderheden
Het hoofdgebouw werd anno 1999 volledig nieuw gebouwd en voldoet dus nog vrij goed aan de hedendaagse normen. De twee grote bijgebouwen werden deels gerenoveerd en beiden voorzien van een nieuwe dakbedekking anno 1999.

Meer inlichtingen via ons kantoor.


Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Rodenburgh Immobiliën