U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2960 Brecht

Omschrijving

Karaktervolle kasteelvilla Het Damhof gelegen op een perceel van ca. 4.489 m²


Dit bijzondere stadskasteel werd gebouwd in de periode rond 1910. Eind jaren 80 werd het eigendom volledig gerestaureerd en voorzien van modern comfort. Enkele jaren geleden werd het eigendom nog eens opgefrist en volledig geschilderd.

Indeling
U betreedt het eigendom middels een statige inkomhal met hoge plafonds en royale trap naar verdieping. Toegang tot de ruime leefkamer met open haard, authentieke parketvloer en wederom hoge plafonds. Vanuit de inkomhal ook toegang tot een apart bureel, dienstgang naar tweede traphuis alsook separate eetkamer en keuken.

Verdieping
Zeer ruime nachthal met veel lichtinval, ruime slaapkamer met privatieve badkamer, mastersuite bestaande uit een zeer royale slaapkamer met aanpalende dressingkamer en ruime privatieve badkamer.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping bevindt zich een bijkomende woonkamer alsook twee ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer.

Souterrain
Zowel bereikbaar middels een trap alsook een rechtstreeks deur naar buiten, beschikt deze kasteelvilla over een volwaardige leefruimte in het souterrain met woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Tevens technische ruimte en bergruimtes, wasplaats en een inpandige garage voor één auto.

Bijgebouw
Een vrijstaand bijgebouw, gebouwd in dezelfde stijl en materialen als het hoofdgebouw, biedt ruimte voor drie auto’s alsook een bovengelegen conciërge appartement.

Tuin en buitenruimtes
Het eigendom is omgeven door een aangelegde parktuin met terrassen en vijver. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Ligging
Het Damhof is gelegen op wandelafstand van de dorpskern van Brecht en heeft zodoende beschikking over alle faciliteiten. Mede dankzij de ring rond Brecht zijn de oprit van de E19 alsook het station Noorderkempen binnen enkele minuten afstand. Een uniek eigendom met vele mogelijkheden!

Oppervlaktes en technische details
Vermelde oppervlaktes zijn indicatief. Perceeloppervlaktes worden getoetst aan de kadastrale gegevens. De woonoppervlakte wordt doorgaans getoetst aan de opmetingen vanuit het EPC. Op vraag bezorgen wij u meer gegevens hieromtrent.
Een volledig energieprestatiecertificaat kan u op aanvraag worden bezorgd.
Overstromingsrapport: De scores inzake overstromingsgevoeligheid worden steeds vermeld op basis van de meest negatieve score, dit kan soms slechts een deel van het eigendom betreffen. Een overstromingsrapport kan op aanvraag bezorgd worden.

Meer inlichtingen via ons kantoor.


Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Rodenburgh Immobiliën