U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2930 Brasschaat

Omschrijving

Authentieke villa op toplocatie op ca. 5.000 m²

Deze statige villa is gelegen op wandelafstand van het centrum van Brasschaat. Het eigendom heeft een karaktervolle uitstraling en werd gebouwd met duurzame materialen. Dankzij de grote bewoonbare oppervlakte en gunstige ligging is dit een villa met bijzonder veel mogelijkheden!

Indeling
U betreedt de villa middels de inkomhal, vervolgens de centrale hal of bibliotheek met zithoek en aansluitende traphal. Aan de voorzijde van de villa is er een lichte leefruimte ingericht als salon. Vanuit de bibliotheek toegang tot de eetkamer en aansluitend de ruime leefkeuken met zicht op de tuin. De leefkeuken werd in 2002 volledig vernieuwd en vergroot en biedt u het hedendaags comfort van een ruime leefkeuken met diverse inbouwtoestellen.

1e Verdieping
De ruime nachthal geeft u toegang tot een avondsalon met open haard, een ruime mastersuite met balkon, aansluitende ruime badkamer met overdekt terras, een tweede grote slaapkamer eveneens met balkon en een tweede badkamer. Derde slaapkamer of logeerkamer welke ook een balkon heeft.

2e Verdieping
De zolderverdieping werd volledig ingericht als woonruimte met leefruimte, keuken, drie slaapkamers waarvan één met terras en een badkamer. Dankzij de tweede trap is dit ook een mogelijkheid voor inwonend personeel of co-housing.

Kelder
De woning is geheel onderkelderd en hierin zijn diverse bijkomende ruimtes ingericht waaronder een werkkamer, grote ontspanningsruimte en wijnkelder met koeling.

Garage
De aanpalende garage biedt u voldoende ruimte voor drie wagens en bijkomende bergplaats. Mogelijkheid tot doorbraak naar keuken voor een directe toegang naar de woning.

Over de villa;
Het eigendom werd gebouwd in de periode rond 1918. In 1994 werd de villa volledig gerenoveerd door bouwfirma Goedleven. Tijdens deze renovatie werden zelfs nieuwe betonvloeren voorzien, het dak werd vernieuwd, evenals de ramen. De authentieke elementen van de woning werden gerespecteerd en behouden. In 2002 werd de keuken en badkamer nog vernieuwd.
De woning beschikt over vier (!) bouwlagen, van ingerichte kelder tot afgewerkte tweede verdieping. De aanwezigheid van een diensttrap geeft bijkomende mogelijkheden voor inwonend personeel of co-housing.
Half-vrijstaande garage voor 3 auto's

Tuin en buitenruimtes
Het eigendom is gelegen op een royaal perceel met mogelijkheid tot het afsplitsen van een bouwperceel (onder voorbehoud verkavelingsaanvraag) en geniet van veel privacy. De achterzijde van de tuin grenst aan de parktuin van Hubertushove. De ruime aangelegde tuin beschikt over een zwembad.

Technische staat:
De villa verkeert in een goede staat van onderhoud. CV installatie op aardgas, dak is geïsoleerd, ramen zijn voorzien van thermopane beglazing. Het eigendom is geheel voorzien van een alarminstallatie en bevindt zich in een goede staat van onderhoud, doch is verouderd en dient te worden opgefrist.


Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Rodenburgh Immobiliën