U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2930 Brasschaat

Omschrijving

Uniek eigendom te Brasschaat op ca. 2.879 m²

UPDATE: OPTIE IS VERLEEND.
Heeft u toch interesse in dit eigendom? Bezorg ons uw gegevens zodat wij u gepast kunnen informeren over de status inzake deze villa.


Deze karaktervolle villa is gelegen op een gunstige locatie tegenover het park van het kasteel van Brasschaat. Rust en privacy gegarandeerd dankzij de ligging aan een privatieve weg.
Dit eigendom welke werd gebouwd in de periode 1910 - 1913 heeft zijn originele allure en grandeur behouden. De huidige bewoners/eigenaars gebruiken al met veel plezier ruim 37 jaar dit eigendom als een privéwoonst. Gelet op de charme alsook de grote bewoonbare oppervlakte is dit eigendom ook zeer geschikt voor een gemengd gebruik als kantoorvilla en dergelijke.

Indeling
U betreedt de villa via een voorhal tot in de centrale inkomhal welke toegang geeft tot diverse leefruimtes alsook de grote trapzaal en diensttrap. Separate vestiaireruimte/gastentoilet. Ruime woonkamer met royale erker welke zicht geeft op de tuin. Deze leefruimte is voorzien van een fraaie open haard en heeft toegang tot een overdekt terras. Tweede leefruimte welke thans dienst doet als ontvangstkamer en eetkamer met rechtstreekse toegang tot de keuken. De keuken werd enkele jaren geleden vergroot en volledig opnieuw ingericht naar ontwerp van Jan des Bouvrie. De keuken is voorzien van hedendaagse comfort en inbouwtoestellen en geeft rechtstreeks toegang tot een ruim terras. De aansluitende bijkeuken is voorzien van wasmachine en droogkast, vaatwasser en extra koelkast/diepvriezer.
Alle leefruimtes genieten van een bijzondere ruimte ervaring dankzij plafondhoogte van ca. 3,5 meter!

Verdieping 1
Ruime nachthal welke toegang geeft tot twee ruime slaapkamers waarvan één is uitgerust met een infraroodsauna, een aparte dressing of linnenkamer, badkamer voorzien van ligbad, toilet en lavabo en een derde zeer ruime slaapkamer welke thans dienst doet als bureel. Via een tweede hal toegang tot de masterbedroom bestaande uit een ruime slaapkamer en een privatieve badkamer welke is voorzien van ligbad, lavabo, toilet en bidet. (plafondhoogte 1ste verdieping ca. 3,3 meter!)

Verdieping 2
Middels vaste trap bereikt u een volwaardige tweede verdieping welke in het verleden dienst heeft gedaan als verblijf voor inwonend personeel. Aangezien deze verdieping door huidige bewoners niet wordt gebruikt als slaapkamers echter als bergruimte. Deze verdieping biedt dus mogelijkheden als bijkomende slaapkamers echter zullen hiertoe enige werken noodzakelijk zijn.

Verdieping 3
Middels een vaste zoldertrap bereikt u de bergzolder.

Kelder
De villa is grotendeels onderkelderd (ca. 100 m²) alwaar zich diverse bergruimtes en technische kelderruimtes bevinden. Hier bevindt zich ook de CV installatie op mazout. De villa is deels ook onderkelderd in de vorm van kruipruimtes welke zeer goed toegankelijk zijn.

Tuin en buitenruimtes
Deze statige villa is gelegen aan de achterzijde van het perceel voor een gunstige zonligging. Mede hierdoor werd een lange oprit langs twee zijden voorzien welke extra allure geeft bij het betreden van het eigendom. Naast de villa bevindt zich een tuinberging/garage met ruimte voor één wagen.

Bijzonderheden
Deze prachtige villa bezit nog altijd de oorspronkelijke allure en charme welke gangbaar was in de periode dat deze villa’s werden gebouwd. Met dit eigendom heeft u de kans een stukje Brasschaatse geschiedenis te kopen op slechts 100 m van de ingang van het park van Brasschaat.
Door blijvende onderhoudswerken verkeert de woning in een goede staat en normaal comfort. Centrale verwarming op stookolie, voorraadtank stookolie dubbelwandig met lekdetectie. Tevens een uitgebreid alarmsysteem, elektra met dag- en nachttarief. Het eigendom is aangesloten op het rioleringsnet met een gescheiden systeem van hemelwater en afvalwater.
Bewoonbare oppervlakte van ca. 423 m² is eenvoudig uit te breiden dankzij de mogelijkheden van tweede verdieping (ca. 137 m²).

Meer inlichtingen via ons kantoor.


Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Rodenburgh Immobiliën